05.05.2015 00:09

Podari vrea să continue competiția

Podari vrea să continue competiția
Galerie foto

❚ Speța se va judeca astăzi, iar dacă oltenii vor continua, Chindia va avea din nou patru puncte peste Afumați, cu patru etape înainte de final ❚ Revenirea echipei din Podari provoacă, în schimb, mari dureri de cap celor de la FCM Târgoviște, care ar pica din nou pe o poziție care aduce retrogradarea directă

COSTIN MIHAI

 


 

Situație halucinantă în Seria C3, unde CS Podari sa retras vinerea trecută din competiție, după care a revenit asupra deciziei. Oficialii grupării doljene chiar au emis un comunicat către Federația Română de Fotbal, prin care transmiteau că retrag echipa din campionat datorită problemelor financiare. Cel mai tare s-a bucurat CS Afumați, care ar fi recupera două din cele patru puncte care o despart de Chindia, dar și FCM Târgovi ște, ce ar fi scăpat în bună parte de retrogradare.

„Sunt șanse foarte mari să ne înscriem înapoi”

Oficialii formației din Podari au regretat decizia de a renunța la competiție, iar acum fac tot posibilul să continue campionatul.

„Nu pot să comentez acum nimic, marți e ziua decisivă. Sunt șanse foarte mari să ne înscriem înapoi și să terminăm sezonul”, ne-a transmis ieri după-amiază Constantin Dudan, președintele Consiliului de Administrație al clubului doljean.

Conform site-ului ilfovsport.ro, CS Podari a plătit ieri către FRF o taxă de 1.500 lei, solicitând să se revină asupra deciziei. Acela și site citează o sursă de la CS Afumați, care o acuză Chindia de implicare în acest caz.

„Avem informații clare că șefii de la Chindia i-au contactat pe cei de la Podari, că le vor plăti deplasările, baremul de arbitraj, tot ce e nevoie, doar pentru a mai sta patru etape în Liga a III-a. E un avantaj pentru Chindia, că păstrează distanța de patru puncte. Din câte știm, Chindia nu se mai încurcă până la final, deci sunt promovați. E îngrozitor cum au ajuns la mizeria asta”.

„Vom promova oricum, indiferent de ce vor face cei din Podari”

Prezent ieri după-amiază la Columna TV, în cadrul emisiunii Sport Show, președintele Chindiei, Marcel Ghergu, i-a contrazis pe cei de la Afumați.

„Am citit și eu ce au scris două site-uri din Ilfov, dar vă asigur că nu este nimic adevărat. Chindia nu va face alte cheltuieli decât ce ține de activitatea clubului. E treaba celor de la Podari dacă revin sau nu în campionat, pe noi ne interesează mai puțin. Că diferența rămâne de două sau de patru puncte față de Podari, noi stăm doar la mâna noastră”.

Speța se va judeca astăzi, iar dacă oltenii vor continua competiția, Chindia va avea din nou patru puncte peste Afumați, cu patru etape înainte de final.

„Eu zic că vom promova oricum, indiferent de ce vor face cei din Podari”, a transmis și căpitanul Chindiei, Dragoș Pătru.

FCM „tremură” și mai tare

Revenirea echipei din Podari provoacă, în schimb, mari dureri de cap celor de la FCM Târgoviște, care ar pica din nou pe o poziție ce aduce retrogradarea directă.

„Oricum ar fi, eu cred că suntem capabili să ne salvăm prin forțele proprii. Avem potențial să câștigăm sâmbătă cu Câmpulung și apoi să evităm retrogradarea”, s-a exprimat antrenorul formației din Șotânga, Haralambie Becheanu.