15.12.2014 00:14

PNL Dâmbovița caută... nod în papură la Compania de Apă

❚ Co-președintele liberal Iulian Vladu îi solicită președintelui CJD, Adrian Țuțuianu, lista cu toți angajații din ultimii doi ani de la această instituție ❚ Asta deși PNL are membri în echipa de conducere a Companiei, iar președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă este tot un liberal ❚ Iulian Vladu susține că toate aceste angajări au fost girate politic

A.M.P.


Deși partidul are oameni în echipa de conducere a Companiei de Apă, iar Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Apă este condusă de un liberal, co-președintele PNL Dâmbovița, deputatul Iulian Vladu, îi solicită președintelui Consiliului Județean să facă publică lista cu angajații din ultimii doi ani de la Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița (CATD).

Deputatul Vladu susține că toate angajările din ultimii doi ani au fost girate politic. Este cunoscut faptul că printre salariații Companiei se numără și o serie de liberali, însă conducerea PNL se leapădă de aceștia și spune că nu avut la angajare susținerea politică a partidului.

Co-președintele PNL Dâmbovița a declarat că îi va chema „la ordin” pe toți liberalii de la CATD și le va cere socoteală:

„I-am solicitat public dlui Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean, cel care girează politic Compania de Apă, să iasă public și să ne prezinte toți angajații din cadrul CATD din ultimii doi ani. Mă refer atât la personalul tehnic, cât și la personalul auxiliar. Domnia sa poate face presiuni asupra conducerii Companiei să prezinte lista cu toți angajații. PNL nu a girat politic nicio angajare. Nu am girat angajarea din punct de vedere politic nici a dlui Babeu (n.n. Pavel Babeu). Vreau această listă ca să putem chema membrii noștri în forurile de conducere și să-i întrebăm...”, a declarat recent Iulian Vladu.