08.02.2016 23:17

PMP aruncă în lupta electorală candidați care nu au mai făcut politică

PMP aruncă în lupta electorală candidați care nu au mai făcut politică
Galerie foto

❚ Deocamdată, este vorba despre aspiranții la funcția de primar în localitățile Moreni, Iedera și Gura Ocniței, candidați anunțați deja public de PMP Dâmbovița ❚ Potrivit liderului Mișcării Populare, Adrian Rădulescu, ei vor fi susținuți de partid „cu de toate”, numai financiar va trebui să se descurce singuri și să-și plătească materialele electorale ❚ PMP va pune totuși accent pe pregătirea și pe „antrenamentul” lor politic, pentru că „toți o să spună că Băsescu a făcut, dar Băsescu nu-i partidul, partidul suntem noi oamenii care îl formează”, a declarat Adrian Rădulescu

A.M.P.


Valentina Coman, Mihai Nițu și Daniel Petre Dragomir sunt, în această ordine, candidații Partidului Mișcarea Populară (PMP) în localitățile Moreni, Iedera și Gura Ocniței! Sunt trei dâmbovițeni care până acum nu au mai făcut politică, dar pe care PMP Dâmbovița i-a „racolat” și cu care vrea să câștige alegerile locale programate în luna iunie a acestui an.

Candidații PMP nu au definitivat încă proiectele cu care vor merge în fața cetățenilor pentru a-i convinge că merită să devină edili șefi, dar cu toții își doresc să aducă schimbarea în localitățile lor și să schimbe lucrurile mai puțin bune pe care le-au făcut actualii primari ai celor trei localități dâmbovițene.

 

„Băsescu nu-i partidul”

Potrivit liderului PMP, Adrian Rădulescu, candidații au toată susținerea partidului, mai puțin pe cea financiară, ei fiind nevoiți să investească fonduri proprii pentru achiziționarea de materiale electorale. De asemenea, toți candidații, mai ales cei tineri și care nu am făcut politică, vor beneficia de un „training”, adică de o pregătire care să-i ajute să dea răspunsuri la întrebările cetățenilor și nu numai în campania electorală.

„Ne bazăm pe oameni tineri... Le este teamă de presă și de cei care sunt puternici din punct de vedere financiar, dar șansa lor, așa cum le-am spus, este să-și ia soarta în mâini și noi să-i ajutăm. Cu asta cred că schimbăm un pic și modul cum se face politică. Așa vrem să schimbăm noi clasa politică... Le-am spus de la început, îi ajutăm cu de toate, numai financiar nu, se vor descurca... O să-i învățăm tot ce trebuie pentru a câștiga, o să-i pregătim să aibă și răspunsuri pentru că toți o să spună că Băsescu a făcut, dar Băsescu nu-i partidul, partidul suntem noi oamenii care îl formează...”, a declarat liderul PMP, Adrian Rădulescu, fost președinte PMP Dâmbovița.