22.05.2024 00:14

Planuri pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare la Titu

Planuri pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare la Titu
Galerie foto

În cadrul unei conferințe de presă, la sediul PSD Dâmbovița, Laurențiu Costache, candidatul partidului pentru funcția de primar al orașului Titu, a prezentat prioritățile sale pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare în cazul în care va fi ales.

Laurențiu Costache a transmis că obiectivul său principal este să ridice standardele administrației locale și să stimuleze dezvoltarea orașului. El a declarat: „Candidez pentru funcția de primar al orașului Titu cu intenția clară de a aduce atât administrația locală, cât și dezvoltarea orașului nostru pe o treaptă superioară. Interesele și respectul față de cetățeni vor fi prioritare, iar siguranța și progresul orașului vor cunoaște o evoluție semnificativă”.

 

Prioritățile în domeniul sănătății

În centrul discuțiilor s-a aflat starea precară a infrastructurii sanitare din Titu. Laurențiu Costache a atras atenția asupra lipsei investițiilor reale în acest sector în ultimii 12 ani, menționând că orașul nu dispune de niciun cabinet medical funcțional și că promisiunile de construire a unui nou spital nu s-au materializat niciodată. „Sistemul medical din Titu este în acest moment în colaps, fără niciun cabinet medical și fără nicio perspectivă, iar cetățenii s-au hrănit până în acest moment doar cu promisiuni. Este nevoie de o altă abordare, una realistă și fără minciuni”, a afirmat candidatul PSD.

 

Proiectele propuse

Laurențiu Costache și-a exprimat intenția de a construi un centru medical modern în Titu, finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, subliniind că această promisiune este una fermă și realistă. „Am convenit să venim în fața oamenilor cu intenția fermă ca în următorii patru ani să construim un centru medical modern în Titu”, a precizat el.

Pe lângă acest centru, Laurențiu Costache a anunțat și alte proiecte în domeniul sănătății, printre care: - Modernizarea Unității de Primiri Urgențe și a Stației de Ambulanță din Titu în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița (CJD). - Înființarea unui centru de asistență și recuperare pentru persoanele vârstnice, finanțat prin Programul „UE pentru Sănătate”. - Crearea unui centru de fizioterapie pentru recuperare și reabilitare, finanțat tot prin Programul „UE pentru Sănătate”. - Construirea unei saline artificiale pentru terapii respiratorii, finanțată prin bugetul local.

Laurențiu Costache a încheiat vorbind despre importanța sincerității și transparenței față de cetățeni: „Ne dorim să fim cât mai sinceri față de cetățeni și să resuscităm sistemul medical din Titu. Mulțumesc locuitorilor orașului Titu pentru susținerea și încrederea pe care ne-o acordă”.

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

 

 

Violeta Stanciu