28.01.2020 00:25

Planuri noi ale CJD pentru Bucegii dâmbovițeni

Planuri noi ale CJD pentru Bucegii dâmbovițeni
Galerie foto

❚ Potrivit președintelui CJD, va fi demolată cabana ,,Piciorul Babelor”, în locul căreia va fi ridicat noul complex multifuncțional ❚ Acesta va servi inclusiv pompierilor care își desfășoară activitatea în zona montană, precum și jandarmilor dâmbovițeni ❚ „Valoarea investiției este de 7,8 milioane de lei. Să sperăm că în luna aprilie-mai o să avem un câștigător al proiectului și să se poată derula investiția în bune condiții”, a declarat președintele CJD, Alexandru Oprea

 

ȘTEFAN KHALIL


Într-o conferință de presă susținută recent, președintele CJD, Alexandru Oprea, a declarat că au început demersurile pentru construirea unui Centru multifuncțional în zona Padina Peștera, de lângă Salvamont Dâmbovița. Potrivit președintelui CJD, va fi demolată cabana ,,Piciorul Babelor”, în locul căreia va fi ridicat noul complex multifuncțional. Momentan au început procedurile de achiziție publică, iar valoarea proiectului se ridică undeva la suma de 7,8 milioane de lei. Președintele CJD, Alexandru Oprea, a vorbit mai pe larg despre acest proiect.

„Să sperăm că în luna aprilie-mai o să avem un câștigător”

,,O altă achiziție aflată în derulare și pentru care suntem în proceduri de achiziție publică și se pot verifica pe SICAP, este vorba despre Centrul multifuncțional de lângă Salvamont. În speță, este vorba despre demolarea cabanei «Piciorul Babelor» și construirea acolo a unui centru multifuncțional pentru ceea ce înseamnă activitatea din această stațiune turistică de interes național. Va fi dotat cu camere, sală de conferințe, sală de luat masa, remize pe ceea ce înseamnă PSI (Pompieri), pe ceea ce înseamnă activitatea celor de la jandarmi, de la pompieri. De asemenea, vor fi și spații pentru depozitare pentru că e zonă montană și trebuie să asigurăm protecție. Eu spun că va fi un proiect foarte frumos, valoarea investiției este de 7,8 milioane de lei. Să sperăm că în luna aprilie-mai o să avem un câștigător al proiectului și să se poată derula investiția în bune condiții”, a declarat președintele CJD, Alexandru Oprea.