27.03.2015 14:34

Pietroșița – Voinești, derbi de promovare pentru Onoare

Pietroșița – Voinești, derbi de promovare pentru Onoare
Galerie foto

❚ Echipa din Voinești este lider la sfârșitul turului, cu 19 de puncte acumulate, iar gazdele ocupă locul trei, la un singur punct distanță de Viitorul ❚ „Noi ne-am întărit în presezon, transferând mai mulți jucători valoroși în pauza de iarnă. Echipa noastră are experiență, jucătorii noștri evoluând în eșaloanele superioare”, a prefațat jocul Nicu Neguțescu, antrenorul Pietroșiței

COSTINEL NEAGU


Duminică se dă startul și în Liga a VI-a. Seria Nord programează meciul Voința Pietroșița-Viitorul Voinești, partida fiind considerată derbyul etapei. Echipa din Voinești este lider la sfârșitul turului, cu 19 de puncte acumulate, iar gazdele ocupă locul trei, la un singur punct distanță de Viitorul. Ambele tabere sunt optimiste înaintea partidei de duminică, declarând că vizează obținerea celor trei puncte puse în joc.

„Sperăm să redevenim ceea ce am fost cândva”

Antrenorul gazdelor, Nicu Neguțescu, speră ca echipa din Pietroșița să învingă duminică și să redevină ceea ce fost cândva. „Meciul va fi foarte dificil, dar vrem cele trei puncte în partida cu Viitorul. Noi ne-am întărit în presezon, transferând mai mulți jucători valoroși în pauza de iarnă. Echipa noastră are exeperiență, jucătorii noștri evoluând în eșaloanele superioare. Avem un program care ne avantajează în retur, cu meciuri mai multe pe teren propriu decât în deplasare. Finaciar o ducem destul de bine, având sprijinul primăriei pentru a ne realiza obiectivul promovării. Sperăm să redevenim ceea ce am fost cândva”, ne-a declarat Nicu Neguțescu.

„Promovata se va decide în ultima etapă”

De partea cealaltă, Adi Oprea, antrenorul Viitorului, spune că victoria este obligatorie pentru a promova în Onoare, deși gazdele au prima șansă în opinia sa. „Mergem să câștigăm la Pietroșița, deși ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Gazdele au prima șansă, dar noi nu vom ceda ușor.Voința este o echipă valoroasă, dar sperăm că la finalul jocului să ne apropiem victoria. Am încredere în echipa mea că va face o partidă bună și vom ieși învingători. În opinia mea, promovata în Onoare se va decide în ultima etapă”, ne-a transmis Adi Oprea. Partida va avea loc duminică, de la ora 11.00, pe stadionul echipei din Pietroșița.