04.08.2015 00:14

Pietrari… "la bunul plac al primarului"

❚ „Rog organele sesizate să ia măsuri la Pietrari” ❚ „Primarul a cerut retragerea acuzațiilor prin dezmințire în presă”


„Au trecut 2 luni de la publicarea articolului din Jurnal de Dâmbovița intitulat «Abuzuri și amenințări în Primăria comunei Pietrari» și nu s-a schimbat nimic în gospodărirea comunei, totul se desfășoară după bunul plac al primarului Coman Cornel. În scop de intimidare, primarul a cerut să fiu dat în judecată, având ca pretenții suma de 10.000 lei și retragerea acuzațiilor prin dezmințire în presă, motivând că i-am stricat reputația și l-am pus într-o postură negativă în fața cetățenilor. Accept provocarea și voi dovedi realitatea afirmațiilor mele.

Doresc să mai informez cititorii de proastă gospodărire a teritoriului comunei Pietrari și lipsa de preocupare a edilului comunei. În perioada 2008 – 20.07.2015, pe raza comunei Pietrari nu s-a asfaltat nici măcar un metru de drum. Apa este restricționată, folosindu- se sursele de apă de acum 25 de ani. Pe raza comunei nu există cișmele, hidranți pentru incendii, nu s-au decolmatat pâraiele care în timpul ploilor aduc mari pagube cetățenilor și lăcașurilor de cult (cimitir).

Nu există spații de joacă pentru copii, aceștia folosind șoseaua principală, astfel fiind un real pericol automobiliștilor și făcând dezordine în cimitir, unde ajunge mingea. Nu există trotuare pentru pietoni, panourile publicitare sunt fără geam și fără articole informative. Iarăși mă întreb cât va mai dura această rea voință de a face ca și comuna Pietrari să arate precum comunele învecinate. Bărbulețu, Râu Alb, Voinești. Rugămintea mea este ca organele sesizate să acționeze pentru intrarea comunei Pietrari în rândul comunelor cu grad de dezvoltare în raport cu perioada pe care o trăim și să fie luate măsurile corespunzătoare”.

 

Porumboiu Aurică, cetățean al comunei Pietrari