19.08.2014 11:45

Pierșinari a folosit un jucător în stare de suspendare

Pierșinari a folosit un jucător în stare de suspendare
Galerie foto

❚ „Comisia de Disciplină s-ar fi sesizat oricum, iar Pierșinari ar fi pierdut meciul de la Moroeni, indiferent de rezultatul din teren. Echipa din Pierșinari va suporta consecințele pentru că a folosit un jucător în stare de suspendare”, a sunat răspunsul președintelui AJF Dâmbovița, Emil Tudor, observator al acelei partide

COSTIN MIHAI


Dintre numeroasele sesizări cu care suntem abordați, am selectat pentru astăzi una interesantă, avându-l în prim plan pe Cătălin Șerban, jucător transferat în această vară de la Atletic Fieni la Voința Pierșinari. Suspendat mai multe etape după ce în ultimul meci al campionatului trecut l-a lovit pe arbitrul Aron Pitiș, pe când evolua la Fieni, Șerban a jucat în prima rundă a noii stagiuni pentru Pierșinari, la Moroeni.

Și iarăși a fost sancționat cu cartonașul roșu. Se pune acum întrebarea, cum a putut evolua jucătorul pentru Pierșinari, pe legitimația personală, dacă se afla în stare de suspendare? Ori nu se mai afla, apărând o altă „vrăjitorie” din partea comisiilor AJF-iste?

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Tudor recunoaște că Șerban a încălcat regulamentul

„Am auzit și eu de acest caz, mai ales că jucătorul atâta minte a avut, încât a atras atenția asupra lui, fiind eliminat din nou. Șerban a fost suspendat opt etape după ce a lovit arbitrul, s-a transferat între timp la Pierșinari, însă sancțiunea a rămas valabilă. Comisia de Disciplină s-ar fi sesizat oricum, iar Pierșinari ar fi pierdut meciul de la Moroeni, indiferent de rezultatul din teren. Echipa din Pierșinari va suporta consecințele pentru că a folosit un jucător în stare de suspendare”, a sunat răspunsul președintelui AJF Dâmbovița, Emil Tudor, care a fost și observatorul partidei de sâmbăta trecută, Moroeni – Pierșinari, câștigată de gazde cu 6-0.

Noul delegat al Voinței, Gheorghe (Dode) Bălășoiu, a transmis că nu avea cunoștință despre stare de suspendare a lui Șerban și că l-a trecut în raportul de arbitraj, după cum i-a cerut antrenorul-jucător Beniamin Popescu.

Fost arbitru, „Dode” s-a arătat nemulțumit, în schimb, de decizia arbitrului Adrian Dumitru, de a-l elimina pe Șerban, considerând că nu a avut acoperire regulamentară.