21.02.2024 00:18

Piața Mihai Viteazul este împodobită cu flori și miresme de primăvară!

Piața Mihai Viteazul este împodobită cu flori și miresme de primăvară!
Galerie foto

*Cortul și tarabele au fost deja amenajate în Piața Mihai Viteazul, pregătindu-se să găzduiască unul dintre cele mai îndrăgite evenimente ale primăverii: Târgul de Mărțișor

 

Ștefan Khalil


 

Mai este puțin până la sosirea primăverii, iar municipiul Târgoviște se pregătește să îmbrace haina mărțișorului într-o explozie de culoare și miresme proaspete. Cortul și tarabele au fost deja amenajate în Piața Mihai Viteazul, pregătindu-se să găzduiască unul dintre cele mai îndrăgite evenimente ale primăverii: Târgul de Mărțișor.

Cu doar câteva zile înainte de Dragobete, târgul își deschide porțile, oferind vizitatorilor o oază de frumusețe și tradiție. Începând din această săptămână, cei care doresc să își exprime afecțiunea și prețuirea pentru doamnele sau domnișoarele din viața lor vor avea oportunitatea de a alege dintre o varietate de mărțișoare și flori.

De la tradiționalele mărțișoare roșii și albe, până la creații mai moderne și diferite, târgul aduce laolaltă o gamă diversă de opțiuni pentru cei în căutare de cadouri cu adevărat speciale. Târgul de Mărțișor din Piața Mihai Viteazul va fi deschis timp de trei săptămâni, oferind oportunitatea celor din Târgoviște și nu numai să se bucure de farmecul acestui obicei milenar și să găsească cadouri unice pentru cei dragi.