21.03.2023 00:09

Petrea, nemulțumit după prima etapă din play-out

Petrea, nemulțumit după prima etapă din play-out
Galerie foto

* În urma acestui rezultat Chindia a coborât pe loc de baraj, iar după pauza competițioanală va avea un meci dificil, cu CS Mioveni

 

Chindia Târgoviște a pierdut în prima etapă din play-out, 0-1 cu FC Botoșani. Chiar dacă formația pregătită de Toni Petrea a părut a fi formația mai periculoasă, cu mai multe ocazii de a marca, cea care a dat lovitura a fost echipa lui Flavius Moldovan. În urma acestui rezultat, Chindia a coborât pe loc de baraj, iar după pauza competițioanală va avea un meci dificil, cu CS Mioveni, grupare aflată în mare căutare de puncte.

Petrea: „Un meci cu un deznodământ neplăcut”

Toni Petrea a fost dezamăgit la finalul partidei și a transmis că, după cursul jocului, echipa lui ar fi meritat măcar un punct.

„Un meci cu un deznodământ neplăcut pentru noi, nefericit. Nu cred că meritam să pierdem, am dominat partida în mare parte. Ei au marcat dintr-o fază pe care nu pot să o numesc ocazie. Sunt nemulțumit, pot să spun și un pic îngrijorat, pentru că nu reușim să marcăm și să adunăm puncte. Trebuie să luptăm până la final. Asta e situația. O să luptăm până la final. Chiar dacă sunt ceva probleme financiare, pe care nu pot să le ascund, jucătorii trebuie să intre pe teren și să uite de aceste chestiuni. Nu am avut luciditate și inspirație în faza de atac. Jucătorii și-au dorit, dar atât am putut”, a transmis antrenorul Chindiei.

Stoican: „A fost un meci de muncă”

De partea cealaltă, Flavius Stoican și-a felicitat jucătorii pentru acest rezultat și pentru că au profitat de șansa pe care au avut-o în finalul partidei.

„Un meci destul de închis, care se putea decide doar printr-o execuție specială, cum a fost cea a lui Mailat. Chiar dacă nu a avut alte realizări, el este un jucător care face corect ambele faze, dar să nu uităm că este un jucător care marchează, care poate face diferența în momentele dificile. Să nu-l uităm pe Dragu, care în unele momente poate să deblocheze apărarea adversă. Roman a avut execuții foarte bune, atunci când l-am folosit. Importat e să fim realiști, chiar a fost un meci de muncă, meci care a așteptat o greșeală și greșeala a venit de partea lor, și o execuție a lui Sebi Mailat. Sunt foarte importante aceste puncte, pentru că avem ambiția noastră, am văzut cam cine sunt favoritele în acest play-out și e important să credem în forțele noastre și, cu ajutorul publicului în momentele dificile, să reușim să câștigăm fiecare meci de acasă cel puțin”.

 

 

 

 

 

 

Cosmin Sava