16.05.2023 00:10

Petrea, îngrijorat înainte de meciul cu FC Voluntari

Petrea, îngrijorat înainte de meciul cu FC Voluntari
Galerie foto

* Chindia are emoții mari pe finalul acestui sezon, pentru că riscă să retrogradeze chiar acum, când stadionul „Eugen Popescu” este gata și formația târgovișteană revine acasă.

 

În ultima deplasare din acest play-out, Chindia Târgoviște a pierdut cu Universitatea Cluj. Deși trupa lui Toni Petrea a început mai bine jocul și a avut câteva situații de a marca, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a făcut diferența prin reușitele lui Remacle și Nistor, reușind să obțină o victorie care îi mai asigură un an pe prima scenă fotbalistică a țării. De partea cealaltă, Chindia are emoții mari pe finalul acestui sezon, pentru că riscă să retrogradeze chiar acum, când stadionul „Eugen Popescu” este gata și formația târgovișteană revine acasă.

Petrea: „Sunt supărat”

Toni Petrea s-a declarat dezamăgit la finalul partidei și transmite că este nevoie de concetrare maximă din partea jucătorilor, la meciul din ultima rundă, cu FC Voluntari. „Sunt supărat când primim gol după un aut, normal că sunt supărat, lăsăm mingea să treacă pe lângă noi. Sunt 6 înfrângeri în play-out, prea mult. Probabil atât putem acum, cu lotul pe care-l avem la dispoziție. Situația noastră devine complicată, stăm și la mâna rezultatelor, n-avem ce să facem. A fost un meci echilibrat cu U Cluj. Ei au fost mai pragmatici. Au marcat din situațiile pe care și le-au creat, noi nu. Trebuie să ne concentrăm 100% pentru ultimul joc, care va fi foarte greu. Ne-am fi dorit să evoluăm mai devreme pe propriul stadion, dar asta e”.

Sabău: „Sunt bucuros”

După ce a salvat-o pe Universitatea Cluj de retrogradare, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat foarte fercit și a anunțat că va continua pe banca tehnică a echipei clujene. „Sunt foarte fericit în momentul de față, chiar dacă poate nu se vede. Am o satisfacție că mi-am asumat acest obiectiv greu, în momentul în care am preluat echipa, și e normal că te simți ușurat când l-ai îndeplinit. Simt că sunt apreciat pentru ce am făcut, vreau să felicit jucătorii, au dat dovadă de caracter pe parcursul play-out-ului. Am avut momente în care ne-am descurcat foarte bine, cu un joc spectaculos. Jocul, așa cum am anticipat, a fost unul greoi. Au reușit să facă superioritate numerică la mijloc, până când am reușit să ne reorganizăm. Am spus că dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul renunț la cariera de antrenor. Mai avem două jocuri foarte grele, sper să ne refacem. Sunt bucuros și că am făcut fericiți suporterii. Mă bucur când ei sunt împliniți”.

 

 

 

 

 

 

Cosmin Sava