16.03.2023 00:10

Petrea și-ar fi dorit toate punctele cu Voluntari

Petrea și-ar fi dorit toate punctele cu Voluntari
Galerie foto

* Chindia a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în campionat și acum așteaptă debutul play-out-ului

 

Chindia Târgoviște a remizat, 1-1, în ultima etapă din sezonul regulat, cu FC Voluntari. Formația condusă de Toni Petrea a fost condusă încă din startul partidei, însă a reușit să revină, iar pe lângă golul egalizator a mai ratat și alte ocazii importante pe parcursul jocului. În urma acestui rezultat, Chindia a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în campionat și acum așteaptă debutul play-out-ului, acolo unde are misiunea de a rămâne în afara locurilor direct retrogradabile și a celor  care duc la barajul de menținere/promovare în prima ligă.

Petrea: „E un punct care contează”

Toni Petrea și-ar fi dorit victoria la capătul meciului disputat la Ploiești și este de părere că echipa lui ar fi meritat toate punctele puse în joc, ținând cont de ocaziile pe care le-a avut. „Ce să zic? Din păcate, nu am câștigat un meci pe care cred că ar fi trebuit să-l căștigăm. Am primit un gol pe o acțiune foarte frumoasă a lui Damașcan, deși atenționasem jucătorii de calitățile atacanților echipei oaspete. E bine că am crezut în continuare, am pus presiune pe adversari și am marcat. E un punct care contează. Ne pregătim de play-out, care va fi foarte greu.  Cred că va fi foarte interesant anul acesta. Am avut și neșansă. Am primit goluri destul de ușor și, normal că e greu să revii, și să câștigi. Important e că n-am pierdut atât de multe jocuri, am revenit când am fost conduși. Le-am spus că îmi doresc foarte mult să câștigăm, îmi doream foarte mult victoria”.

Ciobotariu: „Am întâlnit o echipă solidă”

De partea cealaltă, Ciobotariu a ținut să laude Chindia Târgoviște și a transmis că rezultatul este unul echitabil. „Față de ce am realizat sezonul trecut, acum nu suntem mulțumiți, dar, până la urmă, am acumulat 34 de puncte, am avut un final bun de campionat. De patru meciuri suntem neînvinși, am primit un singur gol. Ne așteaptă un play-out de foc. A fost un joc bun, disputat, am întâlnit o echipă solidă, puternică, cu jucători de atac puternici, care marchează goluri. Dacă Merloi era inspirat în minutul 90+1, puteam să plecăm cu trei puncte, dar nu știu dacă ar fi fost meritat, dacă mă gândesc la raportul ocaziilor. Cei de la Chindia au șutat de mai multe ori, au avut și două bare. E un punct de plecare. E un lucru pozitiv că de patru meciuri suntem neînvinși, și suntem pe un drum bun. Am fost bine organizați în defensivă, am avut și contraatacuri. Echipele care au un lot echilibrat valoric vor avea câștig de cauză. Vor fi meciuri foarte disputate, pentru că diferența de puncte este mică. Va trebui să ai un lot bun, să faci schimbări, să nu ai probleme cu cartonașele, cu eliminările. Am avut ceva probleme cu accidentările. În afară de Droppa, suntem ok”.

 

 

Cosmin Sava