02.10.2015 00:07

Petculescu își dorește o promovare cu CS Afumați

Petculescu își dorește o promovare cu CS Afumați
Galerie foto

❚ Mijlocașul târgoviștean a marcat două goluri pentru formația ilfoveană în acest sezon, iar în ultimul joc, cel cu Concordia II Chiajna, a punctat din lovitură de la 11 m ❚ ,,Lucrurile merg din ce în ce mai bine la Afumați. Am întâlnit un grup deosebit de jucători și antrenori foarte buni. Cât despre condiții, pot spune că sunt unele foarte bune, peste nivelul Ligii a III-a, garantat”, s-a exprimat Ionuț

LIVIU DOBRE


Ionuț Petculescu are evoluții din ce în ce mai bune la CS Afumați în acest sezon. După ce a marcat în a treia etapă împotriva celor de la SCM Pitești (2-1), când a adus victoria în al treilea minut de prelungire, mijlocașul târgoviștean a reușit un nou gol pentru formația sa, punctând și în confruntarea cu Concordia II Chiajna, din etapa a cincea a Ligii a III-a. Petculescu a fructificat o lovitură de pedeapsă, echipa sa impunându-se cu scorul de 2-1, în deplasare. După cele cinci jocuri disputate în noul sezon competițional, CS Afumați ocupă al treilea loc în clasamentul seriei C3, cu 13 puncte, la egalitate de puncte cu primele două clasate, Inter Olt Slatina și Colegiul Național ,,Dinicu Golescu” Câmpulung.

,,Lucrurile merg din ce în ce mai bine la Afumați. Am întâlnit un grup deosebit de jucători și antrenori foarte buni. Mă bucur că am început să și marchez și să îmi ajut echipa la fiecare meci în care sunt folosit”, ne-a mărturisit fotbalistul târgoviștean.

„Îmi doresc foarte mult să promovăm”

Ionuț Petculescu spune că la gruparea ilfoveană a întâlnit condiții foarte bune și speră ca la finalul sezonului echipa să facă pasul către liga secundă.

,,Noi luăm fiecare meci pas cu pas și ne dorim cu toții ca la finalul campionatului să ne regăsim pe primul loc. Îmi doresc foarte mult să promovăm anul viitor. Cât despre condiții, pot spune că sunt unele foarte bune, peste nivelul Ligii a III-a, garantat”, s-a exprimat mijlocașul târgoviștean.

Ionuț consideră că una dintre contracandidatele la promovarea în liga secundă este Inter Olt Slatina, însă spune că de luat în calcul mai sunt Sporting Turnu Măgurele și SCM Pitești.