28.01.2015 00:07

Petculescu face lumină

Petculescu face lumină
Galerie foto

❚ „M-am înțeles cu cei de la Titu să renunț la cele trei salarii pe care le aveam de primit, iar cei de la Afumați urmează să le plătească 8.000 lei”, ne-a transmis fostul jucător al Urbanului

COSTIN MIHAI


Pentru a evita orice speculații legate de transferul său la CS Afumați, Ionuț Petculescu ne-a contactat pentru a clarifica termenii tranzacției.

„Eu cu Urban mai aveam contract încă un an și nu am fost cedat gratis. M-am înțeles cu cei de la Titu să renunț la cele trei salarii pe care le aveam de primit, iar cei de la Afumați urmează să le plătească 8.000 lei. Le-am mulțumit oamenilor de la Titu, pentru că au găsit înțelegere să-mi dea drumul, în special lui Rică Neaga și Vlad Oprea, și asta a fost. Am ținut să fac aceste precizări pentru a elimina orice speculații legate de transferul meu la Afumați”.

Alin Roman și Horvath, în probe la Titu

Dacă cei de la Chindia nu-i doresc de la Titu decât pe Laurențiu Corbu și pe Cristi Neguț, cu șanse infime de a-i transfera fără bani, cu Urban se pregătesc doi jucători care au cochetat cu formația târgovișteană. Pus pe liber în această iarnă de Chindia, Alin Roman își încearcă din nou norocul la Titu, unde a ajuns și Daniel Horvath, fost vicecampion național de juniori A cu echipa de lângă Turn. Cei doi sunt doar în probe la Titu și speră să-l convingă pe Rică Neaga, pentru a-i opri în lot.