23.05.2022 00:17

Peste 700 de locuri de muncă vacante

Peste 700 de locuri de muncă vacante
Galerie foto

*Evenimentul a avut loc  Clubul Studenților din municipiul Târgoviște și a urmărit creșterea ratei de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă și prin posibilitatea interacțiunii directe între angajatori și solicitanți

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița (AJOFM), în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița (CJD), a organizat vineri, 20 mai 2022, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul a avut loc  Clubul Studenților din municipiul Târgoviște și a urmărit creșterea ratei de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă și prin posibilitatea interacțiunii directe între angajatori și solicitanți.

La deschiderea bursei au fost prezenți: președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului, Claudia Gilia, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, directorul AJOFM Dâmbovița, Constanța Anghel, agenți economici și un număr însemnat de cetățeni dâmbovițeni. 67 de agenți economici au confirmat participarea la ediția din acest an a Bursei Locurilor de Muncă. Cei interesați de găsirea unui loc de muncă s-au putut informa în legătură cu oferta existentă pe piața forței de muncă, și anume 730 de locuri vacante, dintre care 63 pentru studii superioare.

Președintele Corneliu Ștefan a declarat: „Ca parteneri în organizarea acestei acțiuni, îmi doresc ca mulți dintre dumneavoastră să plecați de la această bursă cu satisfacția găsirii unui loc de muncă, cu un pas mai aproape de o viață mai bună. Sprijinirea cetățenilor în găsirea unui loc de muncă, dar mai ales a tinerilor pentru a intra pe piața muncii constituie o parte esențială a politicilor care promovează creșterea economică și condiții de viață superioare. De cele mai multe ori, căutarea unui job creează nenumărate probleme, începând cu lipsa informațiilor despre piața forței de muncă, metodele de contactare a firmelor care se ocupă de recrutare și selecție, până la susținerea unui interviu cu viitorul angajator”.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este una dintre măsurile active de ocupare și se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional. Acțiunea de astăzi s-a desfășurat la nivel național.

 

 

Ștefan Khalil