04.05.2020 09:06

Peste 270 de polițiști, zilnic, la datorie în minivacanța de 1 Mai

Peste 270 de polițiști, zilnic, la datorie în minivacanța de 1 Mai
Galerie foto

In minivacanța prilejuită de Ziua Internațională a Muncii, zilnic, peste 270 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița s-au aflat la datorie și vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale si pentru reducerea riscului rutier.

 

Pe lângă activitățile specifice pentru menținerea unui climat de ordine si siguranță publică, polițiștii au desfășurat acțiuni și pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale emise in perioada stării de urgență.

 

Au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.

 

Polițiștii, alături de alte efective cu atribuții în domeniul siguranței publice, au fost în teren, 24 din 24, pregătiți să intervină ori de câte ori situația o impune.

 

Pentru prevenirea implicării în evenimente negative, vă recomandăm să adoptați o conduită preventivă, sa fiți responsabili si să respectați cu strictețe normele de conviețuire socială și prevederile Ordonanțelor Militare.

 

Totodată, le recomandăm cetățenilor să nu ezite să anunțe Poliția, în caz că sunt victime sau martori ai unor fapte antisociale.