29.07.2015 00:16

Peste 250 noi bilete de tratament pentru pensionari

Peste 250 noi bilete de tratament pentru pensionari
Galerie foto

❚ Bătrânii au posibilitatea să achiziționeze bilete pentru stațiunile balneare din toată țara ❚ Cei interesați pot obține mai multe detalii de la Casa de Pensii

V.S.


În această lună, la Casa Județeană de Pensii Dâmbovița, vârstnicii pot achiziționa bilete de tratament la un preț redus comparativ cu cel oferit de centrele ce pun la dispoziție astfel de servicii. Pentru a 12-a serie a acestui an, sunt oferite 283 bilete în stațiunile Pucioasa, Olănești, Călimănești, Covasna, Techirghiol, Govora, Vatra Dornei, Tușnad, Saturn, Neptun, Lacu Sărat, Slănic Prahova, Căciulata, Amara, Felix și Herculane.

Timp de cinci zile, pensionarii beneficiază de toate serviciile terapeutice alese. Biletele sunt valabile în a doua parte a lunii august, mai exact în intervalul 11 – 15 august 2015. Listele cu persoanele care pot profita de această oportunitate au fost afișate atât la sediul instituției, cât și pe site.

Biletele pot fi achiziționate de la Compartimentul „Bilete de tratament” al Casei de Pensii Dâmbovița, în perioada 28 iulie – 4 august 2015.