09.03.2023 00:14

Peste 13.000 de mașini intră zilnic în municipiul Târgoviște

Peste 13.000 de mașini intră zilnic în municipiul Târgoviște
Galerie foto

Intrările în municipiul Târgoviște sunt sufocate de cozile interminabile de mașini la primele ore ale dimineții, care se întind pe kilometri întregi! Potrivit unui studiu  făcut de administrația publică locală, în intervalul orar 6:30 – 9:00 dimineața, peste 13.000 de autovehicule intră în municipiul Târgoviște, în zilele de lucru. Zonele din apropierea unităților de învățământ reprezintă un adevărat coșmar pentru șoferi.

De asemenea, în intersecțiile din apropierea ieșirilor din oraș,  se creează un adevărat ambuteiaj. Traficul cel mai intens are loc în fiecare dimineață în zona Romlux, unde vin foarte multe mașini din spre Priseaca. O altă zonă, care dă mari bătăi de cap șoferilor este șoseaua Găești, unde, de foarte multe ori se produc cozi foarte lungi de autovehicule, circulația desfășurându-se în condiții extrem de dificile.

De asemenea, strada Tudor Vladimirescu, din Valea Voievozilor, care face legătura între comuna Răzvad și municipiul Târgoviște, devine un adevărat test al răbdării pentru participanții la trafic, care parcurg patru kilometri în aproximativ 30 de minute, la orele de vârf ale dimineții.

 

 

Ștefan Khalil