17.04.2018 01:09

Perioadă mai slabă pentru Chindia

Perioadă mai slabă pentru Chindia
Galerie foto

COSMIN SAVA


 

Chindia nu și-a revenit după eșecul de la Brăila, și a pierdut un nou meci, de această dată pe teren propriu, cu FC Argeș. Jocul trupei lui Nicu Croitoru nu  a arătat prea bine, iar argeșenii s-au impus cu 4-2, după un meci în care s-au acordat trei penalty-uri.

Târgoviștenii traversează o perioadă mai slabă, cu două înfrângeri în ultimele două etape, dar marea problemă este că jocul nu a arătat prea bine, iar Chindia nu a mai avut puterea să revină, așa cum a făcut în partidele de la începutul acestui an. Dacă șansele pentru primele două locuri s-au micșorat categoric, trupa târgovișteană trebuie să fie atentă și la locul 3, pentru că FC Argeș a ajuns la 6 puncte distanță și orice este posibil în acest final de sezon.

Ar fi păcat ca Chindia să rateze șansa promovării și în acest an, pentru că băieții au luptat frumos până în acest moment, iar suporterii acestei echipe merită să vadă echipa din Târgoviște implicată în meciuri din prima ligă. Urmează un nou meci dificil, în  deplasare la Sportul Snagov, care a dat de pământ cu UTA în ultima etapă, 4-1.

Chiar dacă jocul și rezultatele din ultimele două etape nu sunt deloc bine, Chindia are nevoie în continuare de susținere. Echipa e aproape să ajungă la barajul pentru promovare, e foarte greu acolo, dar mai întâi să reușească să încheie sezonul pe locul 3 și apoi vor vedea ce strategie aleg pentru ca lucrurile să meargă bine la baraj.