28.07.2015 00:02

Penescu merge la Alexandria

Penescu merge la Alexandria
Galerie foto

❚ „Eu l-am dorit și pe Cernea, dar a promis că-mi dă un răspuns, și nu a mai făcut-o. Am înțeles că va merge la Aninoasa”, s-a exprimat antrenorul dâmbovițean al teleormănenilor, Romică Ciobanu

C.M.


Romică Ciobanu vrea să promoveze la Liga a III-a cu FCM Alexandria și a convins deja doi dâmbovițeni să-l urmeze în Teleorman.

Astfel, Silviu Mândru (FCM Târgoviște) și Marius Penescu (Chindia) și-au dat acordul să joace din sezonul următor pentru FCM Alexandria, chiar dacă doar la Liga a IV-a.

„Eu l-am dorit și pe Cernea, dar a promis că-mi dă un răspuns și nu a mai făcut-o. Am înțeles că va merge la Aninoasa. Deja mi-am format lotul, nu cred că voi mai lua pe nimeni. Mi-aș fi dorit un marcator, tot dâmbovițean, însă a semnat cu o echipă de nivel superior”, s-a exprimat Romică Ciobanu.

Jucătorii dâmbovițenii se pare că sunt la mare căutare în Teleorman, Bicher și Ghenu fiind testați de Turris Tr. Măgurele, formație nou promovată la Liga a III-a. Chiar și Neacșu a fost dorit de Vali Bădoi la Turris, numai că a ales FC Aninoasa. Ultimii trei sunt jucători Under 19 și provin de la Chindia.