14.11.2014 00:18

PDL și-a spălat păcatele și "păcătoșii" în spatele PNL

PDL și-a spălat păcatele și
Galerie foto

❚ Adrian Țuțuianu susține că democrat-liberalii au făcut o mișcare inteligentă atunci când s-au unit cu liberalii: „S-au spălat dintr-o dată. Adică a dispărut și portocaliul, au dispărut și tăierile de pensii și salarii, a dispărut toată lumea. S-au pitit după un nume” 

ANA MARIA POPESCU


PDL și-a spălat păcatele și „păcătoșii” în spatele PNL! Concluzia aparține președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care susține că democrat-liberalii au făcut o mișcare isteață atunci când s-au unit cu liberalii, pentru că așa s-au spălat, dintr-o dată, de toate problemele!

Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, pedeliștii au scăpat de culoarea portocalie, iar măsurile criminale privind tăierile de pensii și salarii au... dispărut după ce PDL s-a pitit în spatele numelui și istoriei PNL. Si nu au dispărut din peisaj numai păcatele, ci și „păcătoșii” care s-au îmbogățit jefuind bugetul public, precum Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Vasile Blaga, Ioan Oltean etc.

Potrivit liderului PSD Dâmbovița, așa s-a ajuns ca un partid istoric, de renume, să fie terfelit în fața românilor și dâmbovițenilor de clica PDL:

„S-au spălat dintr-o dată. Adică au dispărut și portocaliul, au dispărut și tăierile de pensii și salarii, a dispărut toată lumea. S-au pitit după un nume, Partidul Național Liberal, un partid istoric, serios și pe care au reușit dnii Iohannis și Blaga să-l murdărească iremediabil în fața românilor”, a declarat Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița.