02.09.2014 00:09

Pătrule, ești căpitanul Chindiei!

Pătrule, ești căpitanul Chindiei!
Galerie foto

COSTIN MIHAI


Plecarea lui Georgian Honciu la Fortuna Câmpina a făcut ca banderola de căpitan al Chindiei să ajungă pe brațul lui Dragoș Pătru, „veteranul” din lotul târgoviștenilor. O alegere până la urmă corectă, Pătru fiind unul dintre liderii echipei, care a rămas la Târgoviște atunci când cei mai mulți au dat bir cu fugiții. Tocmai pentru că este căpitanul Chindiei, pretențiile cresc în dreptul lui Dragoș, iar așteptările sunt altele de la liderul acestei echipe. În primul rând că ar trebui să renunțe la apucăturile de stradă în timpul meciurilor, când se ceartă cu spectatorii, atitudine cu care a ajuns să-i irite foarte tare.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Aproape că nu e meci, oficial sau amical, în care Pătru să nu se rățoiască la cei din tribune, lucru pe care l-am sesizat și la partida cu Urban Titu. Și asta nu e tot. Mi-a sesizat cineva că Dragoș Pătru distribuie pe facebook articole în care se scrie neplăcut despre colegi.

Am verificat și chiar așa este, căpitanul Chindiei indicând faptul că îi place articolul în care portarul Chiș era numit groparul echipei la Bascov, pe care l-a transferat și altor prieteni. Corect, Chiș a greșit grav în acel meci de cupă, dar nu e în regulă ca Pătru, în calitate de căpitan, să distribuie articole care vizează neplăcut un coleg, ba chiar să se bucure fără nicio reținere de răul acestuia.

Spre exemplu, pe Georgică Honciu nu l-aș fi văzut niciodată făcând acest lucru, cu toate că și pe el sunt un pic supărat. Chindia l-a luat de la județ, de la Petrolul Târgoviște, unde i s-a oferit încredere și sprijin, devenind căpitanul ei. Asta până a devenit jucător liber, când a semnat imediat cu o altă echipă, și ce echipă, marea rivală din sezonul trecut, Fortuna Câmpina.

Eu nu îl acuz și nici suspectez de ceva, numai că a completat lista celor în care Chindia a investit ani buni, patru în cazul lui, fără să obțină ceva în schimb. În rest, să fie sănătos și să ajungă la o echipă mai bună decât Fortuna!