20.12.2021 00:19

Patru proiecte europene pentru cinci unități de învățământ

Patru proiecte europene pentru cinci unități de învățământ
Galerie foto

*În cadrul acestor proiecte sunt cuprinse două licee, o școală gimnazială și două colegii naționale

 

În cea mai recentă ședință a Consiliului Local Municipal Târgoviște au fost aprobate patru proiecte pentru cinci unități de învățământ din oraș. În cadrul acestor proiecte sunt cuprinse două licee, o școală gimnazială și două colegii naționale. Primul aprobat de consilierii aleși privește acordarea unui sprijin financiar Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” și Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”, pentru implementarea proiectului „Maraton de educație nonformală în județul Dâmbovița”.

Sunt pregătite două proiecte diferite și pentru Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” și Colegiul Economic „Ion Ghica”, Târgoviște. La primul dintre acestea s-a aprobat acordarea „unui sprijin financiar în vederea susținerii cofinanțării pentru implementarea unui proiect în cadrul apelului de proiecte POCU”. În ceea ce privește situația celui de-al doilea, Colegiul Economic, a fost acordat ,,un sprijin financiar în vederea cofinanțării pentru implementarea proiectului „Grădina cu povești-educație nonformală în sistem outdoor” în cadrul proiectului POCU.

De asemenea, a mai fost aprobată cofinanțarea pentru ,,implementarea unui proiect în cadrul apelului de proiecte POCU”. Toate aceste subpuncte au trecut cu unanimitate voturi, fără să existe vreo intervenție a vreunuia dintre consilieri.

 

 

Ștefan Khalil