23.06.2017 00:08

Pătru nu știe unde o să continue

Pătru nu știe unde o să continue
Galerie foto

❚ Fotbalistul în vârstă de 37 de ani nu s-a decis încă dacă va accepta un post oferit în cadrul clubului de lângă Turn sau dacă va merge să joace la o altă echipă ❚ „Încă mai sunt discuții despre situația mea, nu s-a decis nimic. Deocamdată sunt în impas”, a vorbit căpitanul formației târgoviștene

COSMIN SAVA


Reunirea lotului la Chindia a adus o veste surprinzătoare. Se pare că Dragoș Pătru nu mai este dorit la Chindia în postura de jucător, dar i s-a propus un post în cadrul clubului târgoviștean. Fotbalistul de 37 de ani a fost unul dintre componenții de bază ai echipei în ultimele sezoane. Pătru trebuie să se decidă într-o săptămâna dacă alege să continue la Chindia, dar nu ca fotbalist, sau dacă merge la o altă echipă, unde ar putea să-și continue cariera fotbalistică.

„Am ceva oferte și de la alte echipe”

Pătru spune că această situație este una delicată pentru el și încă nu a luat o decizie. Acesta mărturisește că există oferte și de la alte echipe pentru el, dar o decizie va fi luată săptămâna viitoare. „Încă mai sunt discuții despre situația mea, nu s-a decis nimic. Nu m-am gândit dacă o să continui în cadrul clubului, trebuie să mă hotărăsc într-o săptămână, e destul de complicat pentru mine. Am ceva oferte și de la alte echipe dar nu știu ce o să fac, săptămâna viitoare o să fie clară situația mea”, a spus Dragoș Pătru. Chindia s-a despărțit și de portarul Cătălin Căbuz, dar a avut două noutăți la reunirea lotului. Lucian Acasandrei (Flacăra Moreni) și Alin Neguț (FC Aninoasa) s-au prezentat la primul antrenament din această vară, sub comanda lui Nicu Croitoru.