21.08.2018 00:09

Patru dâmbovițeni luptă pentru un loc în grupe

Patru dâmbovițeni luptă pentru un loc în grupe
Galerie foto

* Balanța înclină din punct de vedere numeric în favoarea bucureștenilor, care au trei jucători dâmbovițeni, Andrei Vlad, Florin Tănase și Mihai Bălașa.

* Orgoliile au început să apară înainte de fluierul de start al meciului, iar Andrei Ivan și Mihai Bălașa au fost implicați într-un schimb interesant de replici, plin de ironii.

* „Mi-ar plăcea să-i marchez FCSB-ului și să fac tumba pe Arena Națională”, a transmis în primă fază Ivan

* „Așa a zis? Foarte bine. Dar mai întâi trebuie să joace și după aia să marcheze!”, a sunat replica lui Bălașa

 

COSMIN SAVA


 

Play-off-ul Europa League propune un duel extrem de interesant pentru fanii dâmbovițeni. În disputra FCSB - Rapid Viena vom avea patru reprezentanți ai județului, care vor lupta pentru un loc în grupele competiției. Balanța înclină din punct de vedere numeric în favoarea bucureștenilor, care au trei jucători dâmbovițeni, Andrei Vlad, Florin Tănase și Mihai Bălașa, în timp ce la Rapid Viena joacă morenarul Andrei Ivan.

Meciul tur dintre cele două echipe se joacă joi, la Viena, de la ora 21.30, în timp ce al doilea meci are loc la București,  o săptămână mai târziu, tot de la 21.30. Duelul dintre cele două formații se anunță extrem de interesant, iar duelul dâmbovițean este unul de urmărit, mai ales că orgoliile au început să apară înainte ca jucătorii să pășească pe gazon. Indiferent de rezultatul final, județul Dâmbovița va fi reprezentat în grupele Europa League.

Orgolii dâmbovițene la nivel european

Orgoliile au început să apară înainte de fluierul de start al meciului, iar Andrei Ivan și Mihai Bălașa au fost implicați într-un schimb interesant de replici, plin de ironii. „Mi-ar plăcea să-i marchez FCSB-ului și să fac tumba pe Arena Națională”, a transmis în primă fază Ivan. „Așa a zis? Foarte bine. Dar mai întâi trebuie să joace și după aia să marcheze!”, a sunat replica lui Bălașa.

„Eu îl cunosc pe acest băiat. E de lângă mine, de lângă Moreni. E de la Târgoviște. De la Steaua vorbește cine nu trebuie. Bălașa a jucat 5 ani la Primavera și s-a găsit să vorbească despre mine, să spună că nu joc. Sunt două meciuri în Europa League în care nu am jucat. Suntem prieteni, îl respect. La fel îl respect și pe MM Stoica. Eu nu am zis nimic de rău de Steaua, ci doar că vreau să marchez, ca orice profesionist”, a declarat Ivan.