23.09.2022 00:18

Pasajul rutier de la Pavcom, aproape de finalizare

Pasajul rutier de la Pavcom, aproape de finalizare
Galerie foto

*„Pasajul în discuție este cel de-al patrulea pasaj rutier care se reabilitează în ultimii 3 ani”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan

 

Una dintre prioritățile principale ale actualei administrații publice locale a fost mereu infrastructura rutieră, iar proiectele la acest capitol continuă să fie finalizate sau în curs de desfășurare. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că investiția privind modernizarea pasajului peste calea ferată de pe DN 72, (zona Pavcom), a ajuns la ultima etapă, respectiv realizarea rosturilor de dilatație.

Proiectul implementat de administrația locală privește  reabilitarea completă a obiectivului, de la structura de rezistență, până la refacerea integrală a căii de rulare, a trotuarelor, a sistemului de iluminat, a hidroizolației sau a parapeților! Primarul de la Târgoviște a oferit pe pagina sa de socializare  mai multe detalii despre acest subiect.

„Pasajul în discuție este cel de-al patrulea pasaj rutier care se reabilitează în ultimii 3 ani de către administrația locală târgovișteană, după pasajul de pe strada Petru Cercel, cel de la Aninoasa sau cel de la Teiș. Totodată, au fost construite și două poduri noi, respectiv podul nou de la Teiș și pasarela de pe strada Cornel Popa.  Finanțarea investiției este asigurată din fonduri europene!”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan. În această săptămână au debutat și lucrările pe strada Locotenent Stancu Ion, iar conducerea Primăriei anunță și alte investiții pe zona de infrastructură rutieră.

 

 

Ștefan Khalil