19.06.2017 00:06

PAS Pucioasa a retrogradat în Onoare

PAS Pucioasa a retrogradat în Onoare
Galerie foto

*Formația de la poalele Patranei a preluat „lanterna roșie”, după ultima ședință a Comisiei de Competiții și Disciplină, în timp ce Petrești s-a salvat de la retrogradare

LIVIU DOBRE


PAS Pucioasa este poate marea perdantă a Ligii a 4-a. Chiar dacă după ultima etapă a acestei ediții de campionat ocupa o poziție care ar fi putut să o salveze de la retrogradare, pentru formația de la poalele Patranei lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă. PAS Pucioasa a preluat "lanterna roșie" după ultima ședință a Comisiei de Competiții și Disciplină. Asta s-a întâmplat pentru că CS Petrești a câștigat contestația cu Comerțul Brezoaele. În teren s-a terminat 3-3, dar partida s-a omologat cu 3-0 pentru echipa din Petrești, scăpând astfel de ultimul loc din clasament. Pe lângă pierderea meciului, Brezoaele a fost penalizată cu șase puncte și a primit o penalitate sportivă de 100 lei. De asemenea, delegatul echipei, George Radu, dar și jucătorul Floris Florea, au fost suspendați cu câte două etape fiecare.

Și Ghimpați este în pericol

Așadar, în urmă câștigării contestației, CS Petrești a urcat pe locul 14, cu un punct deasupra formației din Pucioasa, care va lua drumul Ligii a V-a. Periculos trăiește și Spic de Grâu Ghimpați, care va retrograda și ea dacă Urban Titu va juca la județ în sezonul următor. Ultima a terminat pe loc retrogradabil în Seria C3, dar ar putea continua la nivelul Ligii a 3-a dacă vor fi echipe care vor abandona competiția.