29.05.2023 00:16

Pas important pentru modernizarea DN 71 Târgoviște-Sinaia

Pas important pentru modernizarea DN 71 Târgoviște-Sinaia
Galerie foto

*,,Durata contractului, care va fi semnat în perioada următoare, este de 48 de luni: 12 luni de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor’’

 

 

Violeta Stanciu


Încă o veste bună pentru dâmbovițeni! A fost desemnat câștigătorul licitației care va efectua lucrările de modernizare pe drumul național DN 71 Târgoviște – Sinaia! Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan  contractul, care are o valoare de 1,15 miliarde de lei fără TVA, va schimba total modul în care se va circula pe traseul care începe din nordul municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa, Fieni și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Buciumeni, Pietroșița, Moroeni și se încheie la intersecția cu DN 1, în Sinaia.

„Durata contractului, care va fi semnat în perioada următoare, este de 48 de luni: 12 luni de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor. Acest obiectiv pe care ni l-am asumat vine în continuarea proiectului de lărgire la 4 benzi a DN 71 Bâldana-Târgoviște, tronsonul fiind deja în etapa de proiectare, fază după care vor începe lucrările de execuție. Ambele proiecte sunt extrem de importante din punct de vedere economic și social atât pentru județul Dâmbovița, cât și pentru întreaga regiune”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.