07.12.2021 00:13

Parcările cu multe solicitări nu vor mai fi închiriate

Parcările cu multe solicitări nu vor mai fi închiriate
Galerie foto

*Primăria Târgoviște a început o analiză a numărului de cereri pentru toate parcările din apropierea reședințelor

 

Problema locurilor de parcare din Târgoviște persistă! Până acum, foarte mulți cetățeni au făcut solicitări pentru închirierea locurilor de parcare. Astfel, Primăria Târgoviște a început o analiză a numărului de cereri pentru toate parcările din apropierea reședințelor. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, sunt cartiere cu un număr generos de locuri, dar sunt și zone unde acestea sunt destul de limitate, iar cererea foarte mare.

Astfel, conducerea Primăriei a anunțat că în zonele unde sunt multe solicitări și puține locuri de parcare, ele nu vor mai fi mai fi atribuite și vor fi lăsate la libera înțelegere. Edilul-șef a explicat că există riscul să se nască multe controverse între locuitorii zonelor unde parcările sunt mici. De asemenea, acesta a punctat că unde va fi posibil, vor fi extinse parcările.

„Discutăm de la parcare, la parcare. Nu o să acordăm locuri de parcare unde sunt foarte multe cereri și spiritele sunt foarte încinse, pentru că nu vrem să generăm un subiect acolo. Ideea este că, în momentul în care există un loc de parcare închiriat, dacă sunt foarte multe cereri, chiar dacă locul acela este liber după ora 18:00, nimeni nu poate să parcheze pe el. Aici ar fi oarecum dificultatea. Noi venim să răspundem unor solicitări pe care le-au făcut târgoviștenii, dar nici să generăm... Acolo unde vom găsi soluții și vom extinde parcările, vom vedea... un sistem de sensuri unice pentru a crea cât mai multe locuri de parcare, vom analiza de la caz la caz situațiile”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

 


Ștefan Khalil