13.02.2018 00:18

"Parcarea a devenit târg auto. Reziliați contractul!"


Galerie foto

❚ Semnal de alarmă: reporterii „Jurnal de Dâmbovița” au fost agresați verbal și amenințați de persoane dubioase atunci când au încercat să facă fotografii în parcarea de lângă BRD ❚ Dacă aceste târguri ad-hoc de mașini au devenit populate cu astfel de indivizi agresivi, Primăria Târgoviște are încă un motiv întemeiat să ia act și să le destructureze

CORVIN DUMITRICĂ


Decizia executivului târgoviștean de a lua măsuri contra târgurilor ilegale de mașini apărute în parcările publice din centrul municipiului-reședință de județ a stârnit numeroase reacții. Pe de-o parte, târgovi ștenii cu care reporterii „Jurnal de Dâmbovița” au stat ieri de vorbă s-au exprimat în același sens: târgurile trebuie să dispară, iar în locul lor să rămână spații de parcare (mai ales că Târgoviștea are mare nevoie de astfel de spații). Pe de altă parte, cotidianul „Jurnal de Dâmbovița” trage un semnal de alarmă foarte serios: reporterii noștri au fost agresați verbal și amenințați de persoane dubioase atunci când au încercat să facă fotografii în parcarea de lângă BRD, vis-a-vis de Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” din centrul Târgoviștei. Dacă aceste târguri ad-hoc de mașini au devenit populate cu astfel de indivizi agresivi, Primăria are încă un motiv întemeiat să ia act și să le destructureze.

„Nu cred că este normal că acel spațiu să fie folosit altfel”

● Am observat că sunt mai multe mașini la vânzare decât parcate. Am crezut că este un spațiu privat. Nu este normal. Avem nevoie de parcări în Târgoviște și acel spațiu este unul destul de bun pentru o parcare. ● În condițiile în care în Târgoviște este mare nevoie de locuri de parcare, nu cred că este normal că acel spațiu să fie folosit ca altceva. Chiar dacă a fost concesionat, trebuia să se specifice în contract ca să nu se poată schimbă destinația și să fie folosit exclusiv ca spațiu de parcare. Nu mă mai miră nimic! ● Trec aproape zilnic pe lângă acea parcare. Nu am observat că are o altă destinație. Nu este normal, atâta timp cât este spațiu care aparține domeniului public! ● Nu trebuia concesionată. Cineva a avut interes să transforme parcarea publică întrun adevărat târg de mașini. Să se rezilieze contractul!