01.02.2023 00:19

Parc fotovoltaic în municipiul Târgoviște

Parc fotovoltaic în municipiul Târgoviște
Galerie foto

*Primarul Daniel Cristian Stan le-a transmis aleșilor locali că este un proiect important pentru zona de iluminat public din Târgoviște

 

Ieri, Consiliul Local Municipal Târgoviște (CLM) s-a întrunit pentru ședința ordinară a lunii ianuarie, prima din acest an. Unul dintre proiectele importante aflate pe ordinea de zi l-a reprezentat obiectivul de investiții privind „Creșterea nivelului de independență energetică a municipiului Târgoviște, prin crearea unui parc fotovoltaic, pe strada Calea Ialomiței”. Înainte să fie supus spre aprobare, primarul Daniel Cristian Stan le-a transmis aleșilor locali că este un proiect important pentru zona de iluminat public din Târgoviște.

„Țin să precizez că este o investiți importantă pentru orașul nostru. Este un proiect cu o finanțare europeană și ne-ar ajuta, mai ales pe zona de iluminat public. Ar fi o problemă cu zona de la Taxe și impozite, cu parcarea de acolo, trebuie rezolvat, este sistematizată întreaga zonă. Totuși, ar fi un pas înainte pentru dezvoltarea municipiului Târgoviște, chiar dacă implică mai câteva eforturi”, a transmis primarul Daniel Cristian Stan în cadrul ședinței.

Niciunul dintre consilierii locali nu  a avut vreo întrebare sau vreo completare asupra proiectului de hotărâre. Astfel, acesta a fost votat de cei 20 de consilieri în unanimitate. Ședința a fost condusă  de reprezentantul Partidului Social Democrat, Andrei Tudora, care este și președinte al TSD Dâmbovița.

 


 

 

Ștefan Khalil