16.03.2020 00:09

Paraschiv, mesaj către suporterii morenari

Paraschiv, mesaj către suporterii morenari
Galerie foto

❚ În al doilea meci oficial din acest an, trupa lui Gabi Paraschiv ar fi trebuit să întâlnească ocupanta ultimului loc, Sporting Roșiori, dar problemele cauzate de coronavirus au condus la suspendarea unor competiții sportive ❚ Râșnov a fost un meci greu, din cauza numărului mare de suspendați și accidentați pe care i-am avut la ora jocului, dar băieții s-au mobilizat extraordinar și au făcut un meci bun”, a transmis Paraschiv ❚ „Suporterilor le transmit să trateze foarte serios această problemă, să respecte regulile impuse de autorități pentru a putea să ne întoarcem toți sănăto și și cât mai repede alături de echipa noastră de suflet”, a mai spus antrenorul morenar


COSMIN SAVA

 


 

Flacăra a început bine returul, cu o victorie obținută în condiții speciale la Râșnov, cu mulți jucători suspendați și accidentați. În al doilea meci oficial din acest an, trupa lui Gabi Paraschiv ar fi trebuit să întâlnească ocupanta ultimului loc, Sporting Roșiori, dar problemele cauzate de coronavirus au condus la suspendarea unor competiții sportive din România, printre care și Liga a III-a. De asemenea, și FC Pucioasa a fost afectată de această decizie, dar și Chindia Târgoviște, singura formație dâmbovițeană care evoluează la nivelul primei ligi. Antrenorul formației morenare a transmis că este mulțumit de jocul și rezultatul din partida cu Olimpic Cetate Râșnov și spune că măsurile impuse de autorități ar trebui respectate de toată lumea, pentru ca lucrurile să revină mai repede la normal.

,,Împreună reușim să trecem și peste această problemă!”

„La Râșnov a fost un meci greu, din cauza numărului mare de suspendați și accidentați pe care i-am avut la ora jocului, dar băieții s-au mobilizat extraordinar și au făcut un meci bun, încheiat cu o victorie mare pentru noi. Competiția s-a suspendat, astea sunt regulile și trebuie să le respectăm. Dacă vrem să scăpăm cât mai repede, trebuie să respectăm întocmai regulile impuse de autorități! Momentan jucătorii sunt liberi, cu recomandarea să respecte regulile impuse de autorități și, în funcție de cum vor decurge lucrurile, vom vedea în zilele următoare ce program vom stabili. Suporterilor le transmit să trateze foarte serios această problemă, să respecte regulile impuse de autorități, pentru a putea să ne întoarcem toți sănătoși și cât mai repede alături de echipa noastră de suflet! Împreună reușim să trecem și peste această problemă!”, a transmis Gabi Paraschiv.