28.10.2020 00:09

Paraschiv, încrezător înainte de finalul turului

Paraschiv, încrezător înainte de finalul turului
Galerie foto

❚ Flacăra are un lot puternic, cu fotbaliști experimentați, dar și cu tineri promițători, iar după foarte mulți ani, gruparea morenară are șanse reale la promovare ❚ „A fost clar un joc rău pe care l-am făcut cu Clinceni 2, dar chiar și în aceste condiții îi felicit pe băieți, pentru că și atunci când au o zi proastă știu să câștige”, a spus Paraschiv ❚ „Consider că avem cea mai bună echipă din serie, dar este foarte important cum vom gestiona acest final de primă parte a sezonului”, a mai transmis antrenorul morenar

 

COSMIN SAVA


În ultima etapă, Flacăra Moreni a reușit să câștige un nou meci, 4-2 împotriva formației Academica Clinceni 2, reușitele lui Eugen Matei și Tiberiu Calofir fiind decisive în stabilirea câștigătoarei. Echipa lui Gabi Paraschiv ocupă primul loc în clasamentul Seriei C6, la egalitate de puncte cu ACSO Filiași, iar forma echipei morenare din acest sezon o face favorită la promovare. Flacăra are un lot puternic, cu fotbaliști experimentați, dar și cu tineri promițători, iar după foarte mulți ani, gruparea morenară are șanse reale la promovare. Antrenorul Gabriel Paraschiv sa temut de meciul din ultima etapă, însă băieții lui au cucerit toate cele trei puncte, iar antrenorul morenar a ținut să-i felicite. „Temerile legate de meciul cu Academica Clinceni au fost foarte întemeiate, pentru că știam ce se întâmplă când plecăm drept mari favoriți înainte de o partidă. A fost clar un joc rău pe care l-am făcut, dar chiar și în aceste condiții îi felicit pe băieți, pentru că și atunci când au o zi proastă, știu să câștige. Avem un sezon destul de bun, valoarea pe care o au băieții își spune cuvântul, iar dacă este completată cu puțină schimbare de mentalitate, la care încercăm din greu să lucrăm, lucrurile ar fi putut sta și mai bine”.

„Avem cea mai bună echipă din serie”

Antrenorul morenar se așteaptă la un meci greu și în următoarea etapă, cu Petrolul Potcoava, dar faptul că are la dispoziție un lot valoros îl face să creadă că Flacăra va putea încheia anul pe prima poziție. „Ne așteaptă un meci deosebit de dificil din cauza terenului, dar și a adversarului, care va fi foarte montat, însă trebuie să ne adaptăm și să câștigăm cu orice preț. Am avut până acum condiții foarte bune, având din plin sprijinul domnului primar, al administrației publice locale, dar și al oamenilor care au venit alături de noi, conduși de domnul Sergiu Nedelcu. Consider că avem cea mai bună echipă din serie, dar este foarte important cum vom gestiona acest final de primă parte a sezonului, având în vedere cât de echilibrată este seria. Acum mă gândesc doar la meciul de la Potcoava, la ce echipă să folosesc pentru a câștiga. Sunt jucători care au primit mai puține șanse și sper să dorească să demonstreze că merită să îmbrace acest tricou. Sincer, îmi este foarte dor de fanii morenari și îmi doresc din suflet să le facem cât mai multe bucurii, iar când se vor întoarce la stadion, să ne poarte spre ceea ce ne dorim cu toții”, a încheiat Paraschiv.