28.04.2015 00:15

Panică la Școala nr. 1 Titu

Panică la Școala nr. 1 Titu
Galerie foto

❚ Unul dintre elevii problemă de la clasa a VII-a a pulverizat spray lacrimogen pe holul unității școlare ❚ El a mai fost sancționat pentru agresivitate și limbaj vulgar la adresa colegilor și a cadrelor didactice ❚ Cei nouă colegi au fost transportați cu două ambulanțe la Secția UPU Titu unde au primit îngrijirile medicale

CORVIN DUMITRICĂ


 

Panică la o școală din Titu. Un elev a pulverizat spray lacrimogen pe holurile unității școlare, iar nouă dintre colegii lui au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe camerele de supraveghere se vede cum elevul, cunoscut ca unul problemă, scoate din ghiozdan sprayul și pulverizează o singură dată. El a mai fost sancționat pentru agresivitate și limbaj vulgar la adresa colegilor și a cadrelor didactice. Marcel Danțiș, directorul Școlii „Pictor Nicolae Grigorescu”, ne-a declarat:

„Vorbim despre un elev de la clasa a VII-a D. Ultima sancțiune a fost dată cu scăderea notei la purtare”. Cei nouă elevi care au inhalat sprayul au ajuns la spital cu două ambulanțe. Dr. Silviu Colomei, de la secția UPU Titu, a precizat: „La Secția UPU Titu au fost prezenți nouă copii aduși cu două ambulanțe de la Școala Generală nr. 1. Simptomatologia lor era prurit ocular, dureri abdominale, ușor speriați. Vor fi ținuți sub observați și vor reveni la medic, în funcție de necesități”.

Din păcate, astfel de cazuri sunt tot mai dese în școlile din țară, iar părinți și bunici s-au declarat îngroziți de cele întâmplate.