30.06.2015 00:06

Pahonțu, liderul echipei din Aninoasa

Pahonțu, liderul echipei din Aninoasa
Galerie foto

COSTINEL NEAGU


Aninoasa a făcut o partidă foarte bună în returul de la Valea Ursului, obținând victoria la fel ca în meciul tur: 2-1. Remus Gâlmencea a pregătit foarte bine meciul, jucătorii Aninoasei făcând risipă de efort pe întrega durată a partidei. „El Capitano” Pahonțu a făcut o partidă excelentă, fiind „ministrul apărării” echipei din Aninoasa, ca de altfel întrega defensivă.

Bărboiu 8 – Partidă bună făcută de golkeeper-ul de la Aninoasa. Transferat în această iarnă, „Piu” și-a făcut bine treaba în returul de la Valea Ursului. A dat siguranță prin evoluția sa, respingând multe baloane periculoase. Nu a fost învins decât o singură dată de Boboacă, în minutul 88 al partidei.

V. Nicolae 7 – S-a achitat destul de bine de sarcini, dar a avut și scăpări. Și-a revenit pe final, pe fondul evoluției mai slabe a echipei din Bascov. Rămâne un jucător de bază al echipei. A fost schimbat în minutul 86 cu A.Maican.

Ștefan 8,5 – Evoluție consistentă a fostului fundaș de la Corona Brașov. Tare ca o stâncă, a făcut o partidă foarte bună și în returul de la Valea Ursului. A jucat perfect în apărare, dar a urcat și în atac, fiind periculos în două rânduri, prin șuturi de la distanță (9, 12).

Pahonțu 9 – „El Capitano” a jucat aproape perfect în apărare, coordonându-și bine colegii din defensivă. Dacă în tur a marcat golul egalării, în retur nu a punctat, dar a scos la sacrificiu, de pe linia porții șutul lui Neagu, minge pe care scria 1-0.

Tudose 8 – Și el a făcut o partidă bună. Atent în apărare, s-a achitat bine de sarcinile defensive, urcând și în atac. A fost aproape să își treacă numele pe lista marcatorilor în minutul 17, lovitura sa de cap fiind scoasă in extremis de Șerban. A fost schimbat în minutul 71 cu I.Maican

Gae 8 – Jucător experimentat, a rezolvat multe faze din experiență. S-a achitat bine de sarcini, încercând să impulsioneze atacul. Este un jucător pe care se poate pune bază în Liga a III-a.

Rusu 8 – A fost activ la mijloculul terenului, respectându-și sarcinile de joc. A fost aproape de gol în minutul 40, reflexul foarte bun al lui Șerban evitând golul.

Călinesu 8,5 – „Mutu” a vorbit pe teren, făcând o partidă foarte bună. A „arat” partea dreaptă a terenului, fiind la originea marcării primului gol de către Nicu Moțoi. A trimis multe centrări de calitate, Rusu fiind aproape de gol în minutul 40.

B. Matei 8 – Evoluție consistență a mijlocașului de la Aninoasa. S-a bătut pentru fiecare minge, fiind un jucător cu exeperiență, pe care Aninoasa se bazează și în Liga a III-a. A plecat mai devreme la cabine, fiind eliminat (90) de centralul Buși pentru primirea a două avertismente.

Diță 7,5 – A început destul de bine partida, dar continuarea nu a mai fost la fel. S-a zbătut mult, dar fără a avea realizări deosebite. A ieșit accidentat în minutul 45+1, fiind substituit de Constantinov

Moțoi 8,5 – Bombardierul de la Aninoasa și-a făcut încă o dată datoria. Dacă în tur a marcat golul victoriei în minutul 90+3, în partida retur a deschis drumul către victorie și calificare, marcând cu sânge rece în minutul 42 al meciului. Deși a ratat un penalty în minutul 77, a fost unul din cei mai activi jucători de la Aninoasa. A fost schimbat cu Vasiloiu (80).

Constantinov 8 – A intrat bine în joc, fiind aproape de gol chiar la prima atingere de balon. A jucat în nota echipei, evoluând fără să se complice. Este o soluție pentru postul de titular, putând intra oricând în primul unsprezece.

I. Maican 8- A intrat bine în joc, având partea sa de „vină” la golul doi marcat de Aninoasa. A fost aproape să înscrie în minutul 83, șutul său de la distanță fiind scos cu greu de portarul echipei din Bascov.

Vasiloiu – A jucat prea puțin pentru a fi notat. A intrat în minutul 80 în locul lui Moțoi.

A.Maican – A jucat prea puțin pentru a fi notat. A intrat în minutul 86 în locul lui Vlăduț Niculae.