22.01.2024 00:14

Organizațiile locale PSD Dâmbovița se pregătesc de alegeri

Organizațiile locale PSD Dâmbovița se pregătesc de alegeri
Galerie foto

*„Ca toți președinții de organizații, Mihai Istrate, alături de echipa PSD Pietrari are ca obiectiv câștigarea tuturor alegerilor care vor avea loc anul acesta”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan

 

Pregătiri intense în toate organizațiile locale ale Partidului Social Democrat  Dâmbovița pentru anul electoral 2024, care se anunță a fi unul deosebit de important pentru cetățeni, pentru politicieni, dar în mod special pentru România, care are nevoie de conducători corecți, valoroși și cu dragoste de țară! Mihai Istrate, vicepreședinte PSD Dâmbovița, este, de câteva zile, noul președinte interimar al PSD Pietrari. Acesta a preluat frâiele organizației social-democrate și are ca obiectiv principal câștigarea alegerilor din acest an.

„PSD Pietrari are un președinte interimar! Colegul nostru Mihai Istrate, vicepreședinte al PSD Dâmbovița și consilier județean, este cel care va conduce, anul acesta, organizația social-democrată din comună. Ca toți președinții de organizații, Mihai Istrate, alături de echipa PSD Pietrari are ca obiectiv câștigarea tuturor alegerilor care vor avea loc anul acesta. Este un obiectiv tangibil, mai ales că proiectele noastre, implementate la nivel local și județean, sunt vizibile și arată că PSD Dâmbovița este singurul partid care a fost alături de locuitorii acestui județ”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

 

Violeta Stanciu