14.12.2017 00:09

Olimpicii Ulmi, triplă victorie la Comisia de Apel

Olimpicii Ulmi, triplă victorie la Comisia de Apel
Galerie foto

* Mihăiță Ene este cel de la care a pornit acest lanț al contestațiilor îndreptate împotriva Olimpicilor Ulmi. „Dacă asta au vrut, să ajungem iar să ne judecăm la federație, o să le fac pe plac. Aștept motivarea deciziei, după care 99,99% mă voi adresa comisiilor FRF”

* Comisia care i-a reamatorizat pe jucători nu are nicio garanție regulamentară. Practic, intitulata Comisie pentru Statutul Jucătorului este aceeași cu „celebra” Comisie de Disciplină

* Cum regulamentul interzice unui membru să facă parte din mai multe comisii, e limpede că CSJ nu are nicio valoare și nici hotărârile pe care le-a luat


COSTIN MIHAI


Comisia de Apel din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița s-a pronunțat pe trei dintre cele șapte cazuri aflate pe rol, toate cu rază de acțiune pe Liga a IV-a. Practic, au fost menținute deciziile dictate de Comisia de Competiții și Disciplină, astfel că nu au apărut modificări pe clasament. Asta pentru că au fost păstrate rezultatele din teren, favorabile în integralitate formației Olimpicii Ulmi: 4-0 cu Progresul Mătăsaru, 3-1 cu Roberto Ziduri și 3-3 cu Luceafărul Dragomirești. Toate aceste echipe au contestat modalitatea de reamatorizare a jucătorilor Andrei Iliescu și Iulian Tronaru, transferați din Liga a III-a, de la Flacăra Moreni.

„Țuchi” Ene spune că se va adresa comisiilor federale

Mihăiță Ene este cel de la care a pornit acest lanț al contestațiilor îndreptate împotriva Olimpicilor Ulmi. Președintele formației Progresul Mătăsaru a pus la dispoziția Comisiei de Apel documente explozive, însă nu a reușit să întoarcă decizia Disciplinei, așa cum a sperat. „Nu știu ce să mai zic. Am avut ceva speranțe că va fi altfel la Apel, însă constat cu regret că nu s-a schimbat nimic. Până la urmă, era de așteptat, câtă vreme fișele jucătorilor au fost solicitate de la Federația Română de Fotbal de Dorin Nistor, acum președintele Comisiei de Apel. Doar nu se combătea singur... Dacă asta au vrut, să ajungem iar să ne judecăm la federație, o să le fac pe plac. Aștept motivarea deciziei, după care 99,99% mă voi adresa comisiilor FRF. Nu văd ce să mă întoarcă din drum”.

Comisia care a reamatorizat funcționează în ilegalitate

În opinia noastră, cei care vor ataca deciziile la federație au șanse mult mari de reușită decât la nivel local. În primul rând, trebuie plecat de la comisia care i-a reamatorizat pe jucători, fără nicio garanție regulamentară. Practic, intitulata Comisie pentru Statutul Jucătorului este aceeași cu „celebra” Comisie de Disciplină. Cum regulamentul interzice unui membru să facă parte din mai multe comisii, e limpede că CSJ nu are nicio valoare și nici hotărârile pe care le-a luat. În plus, „Țuchi” Ene a intrat în posesia unor documente interesante, care dezvăluie noi nereguli la nivel de comisii. Au rămas în pronunțare la Apel alte patru patru spețe: Roberto Ziduri – Gloria Cornești (2-2), Olimpicii Ulmi II – Pomicola Raciu (3-0), Voința Săcuieni – Olimpicii Ulmi II (0-3) și Urban Titu II – CS Răcari (3-2).