09.04.2015 00:09

Oferte pentru Fleșeriu și Nesic

Oferte pentru Fleșeriu și Nesic
Galerie foto

❚ Cei doi au recunoscut în cadrul conferinței de presă de ieri că au primit oferte de a antrena alte cluburi, însă vor mai întâi să treacă peste meciurile din finalele unde echipele târgoviștene sunt implicate în momentul de față

C. MIHAI

 


 

Conducătorii Primăriei și ai Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au susținut ieri o conferință de presă, pentru a prefața finalele pe care le vor susține echipele de baschet și de volei. Au mai fost prezenți antrenorii Dan Fleșeriu și Dragan Nesic, dar și căpitanii celor două formații, Ancuța Stoenescu și Diana Calotă. Interesant este că atât Fleșeriu, dar și Nesic, au recunoscut că au primit oferte de a antrena alte cluburi, însă vor mai întâi să treacă peste meciurile din finalele unde echipele târgoviștene sunt implicate în momentul de față.

La conferința de presă a participat și președintele CSM, Ciprian Iugulescu, cel care le-a transmis zilele trecute angajaților clubului să rupă orice dialog cu reprezentanții ziarului nostru, lucru care nu a fost deloc pe placul primarului interimar Cristian Stan. Dacă nu ar fi apărut invitația venită din partea executivului Primăriei Târgoviște, foarte probabil că ziarul nostru nu ar fi fost luat în calcul de conducerea clubului pentru conferința de presă de ieri. Subiectul merită o abordare specială, dar și multe altele dezbătute la conferința de presă de ieri.

Spre exemplu, Dragan Nesic a cerut ca în această perioadă toate criticile, dacă vor exista, să se îndrepte către el și nu spre jucătoare, însă ele nu au venit din partea presei, ci a unui consilier local, al cărui fiu face parte chiar din conducerea clubului. Acesta ar fi amenințat că va propune blocarea finanțării către echipa de volei, după ce a suprins câteva jucătoare fumând într-un restaurant din Târgoviște, înaintea meciului patru cu Știința Bacău.