21.08.2014 12:10

Octavian Ionescu merge la Rapid

Octavian Ionescu merge la Rapid
Galerie foto

❚ Chiar dacă a evoluat ieri pentru Chindia, în amicalul cu Juventus București, nici Ciprian Dinu nu e sigur că va rămâne la Târgoviște, care nu-i poate oferi un salariu prea mare

C.M.


Chindia l-a pierdut și pe Octavian Ionescu, jucătorul venit de la SCM Pitești alegând echipa de prima ligă, Rapid București. Fundașul central de 24 de ani revine practic în Giulești, unde a petrecut o perioadă importantă, între 2007 și 2011, după care s-a transferat la Gloria Bistrița.

Ionescu s-a pregătit cu Chindia săptămâna trecută, însă nici măcar aici nu avea garantat postul de titular. Rapidul a pierdut, în schimb, un alt dâmbovițean, pe Adrian Pătulea, ale cărui pretenții financiare nu au putut fi onorate, astfel că a ajuns la divizionara B, Academica Pitești.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Chiar dacă a evoluat ieri pentru Chindia, în amicalul cu Juventus București, nici Ciprian Dinu nu e sigur că va rămâne la Târgoviște, care nu-i poate oferi un salariu prea mare.

Obișnuit cu standardul salarial din prima ligă, Ciprian speră să prindă un contract mai avantajos, la nivelul ligii secunde.