28.06.2016 00:06

"O să facem față în Liga a III-a"


Galerie foto

* Introdus pe teren în partea secundă, Negrea a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor, chiar dacă a evoluat doar ceva mai mult de 10 minute

* „Am trăit meciul la maxim, a fost unul plin de emoții, tensiune, dar în final am reușit să câștigăm și să promovăm. Atmosfera a fost una electrizantă”, a comentat entuziasmat jucătorul morenar

COSMIN SAVA


Flacăra Moreni a reușit sâmbăta trecută prima promovare după o pauză de 30 de ani. După ce a învins la scor de neprezentare pe Voința Crevedia, în manșa retur a barajului, echipa lui Gabriel Paraschiv a revenit într-un eșalon național, după nouă ani. Marcatori au fost Vlad Cîrnaru, Gabriel Timofte și Alex Negrea. Ultimul a stabilit scorul final, dar a părăsit terenul după ce a marcat, acuzând o  accidentare. Introdus pe teren în partea secundă, Negrea a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor, chiar dacă a evoluat doar ceva mai mult de 10 minute.

„Am simțit o bucurie imensă la gol”

Rep.: Alex, cum ai trăit returul barajului de promovare la Liga a III-a?

- Am trăit meciul la maxim, a fost unul plin de emoții, tensiune, dar în final am reușit să câștigăm și să promovăm.

Rep: Ai reușit să marchezi, stabilind scorul final. Ce ai simțit în acele momente?

- O bucurie imensă. Mă bucur că am reușit să marchez, chiar dacă evoluția mea a fost una de scurtă durată.

Rep.: Atmosfera cum ți s-a părut?

- Atmosfera a fost una electrizantă. Oamenii au venit într-un număr foarte mare la stadion, iar galeriile au făcut spectacol pe tot parcursul meciului. Le mulțumim pentru asta.

Rep.: Ce urmează pentru Flacăra?

- Pentru Flacăra urmează acum o vacanță binemeritată, iar după aceea, o să ne reapucăm de treabă. Sperăm să facem o figură frumoasă în Liga a III-a.

Rep.: O să faceți față acolo?

- Da, eu sunt convins că putem face față, pentru asta ne-am pregătit până acum.