08.10.2019 00:10

O nouă convocare la naționala U21 pentru Aioani

O nouă convocare la naționala U21 pentru Aioani
Galerie foto

❚ Aioani a fost din nou selecționat la naționala U21, pentru jocurile cu Ucraina și Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European din 2021 ❚ Mirel Rădoi a ales să convoace alți doi dâmbovițeni pentru această acțiune, pe portarul Andrei Vlad, de la FCSB, dar și pe Valentin Mihăilă, mijloca șul celor de la CSU Craiova.

 

COSMIN SAVA

 


 

Unul dintre cei mai apreciați jucători ai Chindiei Târgoviște din acest sezon este Marian Aioani. Tânărul portar a avut prestații bune până acum, iar în urma acestui lucru s-a adus în discuție și un posibil transfer la Dinamo în perioada următoare. Aioani a fost din nou selecționat la naționala U21 pentru jocurile cu Ucraina și Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European din 2021. Târgovișteanul a fost titular în partida cu Danemarca, prima din această campanie de calificare. Meciul cu Ucraina se joacă joi, de la ora 20.30, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, iar partida cu Irlanda de Nord va avea loc luni, 14 octombrie, pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Încă doi dâmbovițeni la lot

Pe lângă Marian Aioani, județul nostru mai oferă doi jucători la naționala U21. Mirel Rădoi a ales să îi convoace pentru această acțiune și pe portarul Andrei Vlad, de la FCSB, dar și pe Valentin Mihăilă, mijlocașul celor de la CSU Craiova. Mirel Rădoi se bazează pe următorii jucători pentru partidele cu Ucraina și Irlanda de Nord:Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Andrei Vlad (FCSB), Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj) – portari, Andrei Rațiu (Villarreal), Radu Boboc (Viitorul Constanța), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore (ambii Dinamo), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș) – fundași, Tudor Băluță (Brighton), Marius Marin (Pisa), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanța), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toți FCSB), Mihai Neicuțescu (Dinamo), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova) – mijloca și, George Ganea (Viitorul Constanța), Adrian Petre (Esbjerg), Denis Drăguț (Standard Liege) – atacanți.