13.10.2014 00:17

O fetiță de 9 ani, între viață și moarte la București

O fetiță de 9 ani, între viață și moarte la București
Galerie foto

❚ Micuța a traversat neregulamentar strada, după ce a coborât din microbuzul școlar, fiind izbită de un autoturism sub ochii bunicii care o aștepta pe partea cealaltă ❚ Pentru că mașina a lăsat o urmă de frânare de peste 20 de metri, polițiștii pun accent și pe viteza cu care circula aceasta

CORVIN DUMITRICĂ


O elevă de 9 ani a ajuns în comă la Spitalul orășenesc din Pucioasa, după ce o mașină a lovit-o în timp ce traversa strada. Teribilul accident s-a petrecut sub ochii bunicii fetiței, care o aștepta pe cealaltă parte a străzii.

Din primele cercetări, se pare ca accidentul s-a produs pe fondul traversării neregulamentare a străzii, însă polițiștii verifică și viteza cu care circula autoturismul.

 

Fetița, în comă la Spitalul Bagdasar Arseni

Martorii povestesc că micuța, împreună cu alți copii, a coborât din microbuzul pus la dispoziție de primărie pentru transportul școlar. La un moment dat, după ce microbuzul a plecat din stație, eleva a încercat să traverseze strada, iar un autoturism care circula din sens opus nu a mai putut să o evite și a izbit-o în plin.

Imediat copilul a fost dus la spitalul din Pucioasa, însă din cauza stării foarte grave, medicii au decis să o transporte cu un elicopter SMURD la Spitalul Bagdasar Arseni din București. Oamenii legii au deschis pe numele șoferului un dosar de vătămare corporală din culpă. Pentru că mașina a lăsat o urmă de frânare de peste 20 de metri, aceștia vor încerca să afle și viteza cu care circula.