28.08.2014 00:06

Nu vine nici Ciprian Dinu

Nu vine nici Ciprian Dinu
Galerie foto

❚ „Sunt convins de valoarea și de cota lui Ciprian, care ar merita cu siguranță un salariu mult mai mare decât i-am propus noi. Avem un plafon maxim salarial, peste care nu putem trece”, ne-a declarat președintele Marcel Ghergu COSTIN MIHAI

 


 

Chindia a ratat la mustață transferul lui Ciprian Dinu, dâmbovițeanul care în sezonul trecut a purtat banderola de căpitan a primdivizionarei FC Botoșani. Propunerea financiară venită din partea oficialilor târgovișteni nu l-a mulțumit pe fundașul de 32 de ani, care nu ar fi exclus chiar să abandoneze cariera sportivă.

{GOOGLE_AD_BOX1}

„Sunt convins de valoarea și de cota lui Ciprian, care ar merita cu siguranță un salariu mult mai mare decât iam propus noi. Îmi pare rău că nu-l putem transfera, dar nici nu-i putem oferi mai mult de atât, acestea sunt posibilitățile noastre financiare în acest moment. Avem un plafon maxim salarial, peste care nu putem trece”, ne-a declarat președintele Marcel Ghergu, dezamăgit de ratarea transferului.

Ciprian Dinu este unul dintre jucătorii pe care Nicu Croitoru și i-a dorit foarte mult, mai ales că echipa dă semne de slăbiciune la nivelul fundașilor centrali. Din păcate, Chindia nu a reușit să-l transfere nici pe Octavian Ionescu, apărătorul de 24 de ani alegând colega de serie, CS Afumați.