24.05.2019 00:09

Nu ai CIS ministerial, nu participi la barajul pentru Liga a 3-a

Nu ai CIS ministerial, nu participi la barajul pentru Liga a 3-a
Galerie foto

❚ Cluburile care nu îndeplinesc condițiile de participare, vor continua la Liga a 4-a și nu vor fi retrogradate la Liga a 6- a, așa cum s-a zvonit în fotbalul județean ❚ Campioana județeană este programată să joace luna viitoare cu CSM Slatina, un adversar extrem de puternic

 

COSTIN MIHAI


„Jurnal de Dâmbovița” a solicitat Departamentului Juridic din cadrul Federației Române de Fotbal informații privind dreptul de participare al campioanelor județene la barajul de promovare în Liga a 3-a. Se va merge pe aceleași reguli de anul trecut: vor fi acceptate în meciurile de baraj echipele care termină pe locul 1 la Liga a 4-a, numai dacă dețin Certificat de Identitate Sportivă ministerial. Cluburile care nu îndeplinesc condițiile de participare, vor continua la Liga a 4-a și nu vor fi retrogradate la Liga a 6-a, așa cum s-a zvonit în fotbalul județean.

Ce face liderul Gloria Cornești?

În acest moment, liderul Ligii a 4- a din Dâmbovița este Gloria Cornești, echipă care încă nu are la mapă CIS-ul solicitat. Ar fi prea mult să se repete povestea de anul trecut, când clubul din Cornești nu a fost acceptat la baraj din același motiv. A avut la dispoziție timp suficient să-și pună dosarul la punct. Ar fi jenant atât pentru Gloria, cât și pentru AJF Dâmbovița! Campioana județeană este programată să joace luna viitoare cu CSM Slatina, un adversar extrem de puternic.