05.10.2020 00:17

Noul președinte CJD vrea să reorganizeze instituția

Noul președinte CJD vrea să reorganizeze instituția
Galerie foto

❚ „Astăzi, cea mai emblematică instituție a județului, eu nu o văd, nu este, la un nivel la care ar trebui să fie”, a declarat Cornel Ștefan, proaspăt ales președinte al CJD ❚ „Sunt foarte mulți funcționari astăzi la nivelul Consiliului Județean care efectiv nu cred că-și îndeplinesc atribuțiile din fișa postului și, din punctul meu de vedere, mai ales că eu am lucrat în cadrul acestei instituții ca funcționar public, dar și ca vicepreședinte, eu văd altfel lucrurile”, a mai spus Cornel Ștefan


VIOLETA STANCIU


După depunerea jurământului, noul președinte al CJD, Corneliu Ștefan intenționează să facă o restructurare a aparatului funcționăresc de la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița! Acesta își dorește o administrație județeană ceva mai suplă și mai eficientă, cu salariați mai puțini, lucru posibil de realizat mai ales în urma digitalizării CJD. Potrivit noului președinte al CJD, Corneliu Ștefan, în momentul de față, la nivelul Consiliului Județean, sunt foarte mulți funcționari care nu-și îndeplinesc atribuțiile din fișa postului.

„În primul rând, așa cum am mai precizat, suntem determinați să punem în aplicare Master Planul pe care l-am propus dâmbovițenilor. În al doilea rând, și îmi asum, voi avea o discuție cu toți angajații Consiliului Județean Dâmbovița și vom face împreună cu echipa noastră o reorganizare a instituției. Astăzi, cea mai emblematică instituție a județului, eu nu o văd, nu este, la un nivel la care ar trebui să fie. Vom continua toate proiectele care sunt în acest moment în derulare la nivelul Consiliului Județean, dar vom avea și altele menite să aducă dezvoltarea județului. Am vorbit despre o administrație suplă, am vorbit despre digitalizarea Consiliului Județean Dâmbovița , am vorbit despre proiecte pe care noi vrem să le implementăm. Sunt foarte mulți funcționari astăzi la nivelul Consiliului Județean care efectiv nu cred că-și îndeplinesc atribuțiile din fișa postului și, din punctul meu de vedere, mai ales că eu am lucrat în cadrul acestei instituții ca funcționar public, dar și ca vicepreședinte, eu văd altfel lucrurile. Administrația publică trebuie să fie mai eficientă și asta mai ales pentru dâmbovițeni’’, a declarat noul președinte al CJD, Corneliu Ștefan, cel care a fost ales să conducă destinele județului pentru următorii patru ani.