22.04.2014 08:16

Nouă răniți într-o singură oră

Nouă răniți într-o singură oră
Galerie foto

❚ Ambulanțele și polițiștii au fost chemați la două accidente rutiere: primul pe DJ 711 – cu șase răniți, dintre care trei copii, și al doilea pe DN 72A – cu alți trei tineri ajunși la Spitalul Județean de Urgență

 

CORVIN DUMITRICĂ


 

Noaptea accidentelor pe șoselele din Dâmbovița! Nouă persoane rănite, printre care trei copii minori, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște în urma a două accidente petrecute într-un interval de o oră.

 

● Primul accident a avut loc la Ulmi, pe DJ 711, între două autoturisme care s-au izbit violent după ce o șoferiță ar fi încercat sa evite un câine. În urma impactului, conducătoarea auto a rămas încarcerată. În mașină se mai aflau trei copii minori și o altă femeie, în varstă de 66 de ani. Toate cele șase persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Târgoviște.

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

● La doar o jumătate de oră, pe DN 72A, un tânăr de 23 de ani, după ce a efectuat o depășire, a pierdut controlul volanului și s-a răstrunat în afara părții carosabile, cel mai probabil din cauza vitezei. În urma accidentului, el și două tinere care se aflau în mașină au fost raniți și au fost duși la Spitalul Județean de Urgență. În ambele cazuri, polițiștii au deschis anchete pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care au avut loc incidentele.