26.11.2021 00:10

Normalitate în fotbalul dâmbovițean

Normalitate în fotbalul dâmbovițean
Galerie foto

Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia Târgoviște a găzduit Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, cadru în care au fost supuse spre dezbatere și aprobare teme importante. Să notăm că AJF Dâmbovița are un nou vicepreședinte în persoana lui Marian Ștefan (Unirea Colibași), iar Cătălin Marin (Pomicola Raciu) a fost ales noul reprezentant al echipelor de Liga a 5-a în Comitetul Executiv.

În același context, a fost acordată Distincția de Onoare, post-mortem, regretatului președinte al AJF Dâmbovița, Emil Tudor. Trebuie spus că, din informațiile preluate, este prima Adunare Generală Ordinară din ultimii 15 ani la AJF, asta dacă nu cumva din istoria post-decembristă a asociației. Chit că multe cluburi au fost dezafiliate, au și apărut altele, în special la nivel juvenil, unde activează 49 de echipe, număr record. Sunt multe pe plus la AJF Dâmbovița, dar și un aspect în suferință, arbitrajul, cu un număr mic al celor care au rămas în fenomen.

Cu toate că la nivel județean va fi demarată o a treia școală de arbitri din acest an, nu sunt foarte mulți cei care aleg această activitate. Din păcate, unii nu finalizează cursurile, alții nu le absolvă și cam 25% ajung să arbitreze. Ar fi multe de scris pe subiect, însă o voi face pe larg, într-un material separat. Fotbalul dâmbovițean se apropie de pauza competițională, după un tur de campionat intens.

 

 

 

Costin Mihai