17.12.2012 00:18

Noii senatori și deputați de Dâmbovița au primit certificatele de parlamentari

Noii senatori și deputați de Dâmbovița au primit certificatele de parlamentari
Galerie foto

❚ Cei patru redistribuiți de la ARD și de la PP-DD nu au onorat cu prezența evenimentul ❚ Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a declarat că se bazează pe sprijinul noilor parlamentari de Dâmbovița, indiferent de culoarea politică, pentru rezolvarea problemelor existente la nivel județean, dar și pentru corectarea greșelilor legislative

 

Proaspăt aleșii senatori și deputați ai județului Dâmbovița și-au primit vineri, 14 decembrie a.c., certificatele de parlamentari. Ceremonia de înmânare a documentelor care dovedesc calitatea de ales în funcția de deputat, respectiv senator, a avut loc în Sala Mare a Consiliului Județean Dâmbovița în prezența președintelui CJD, a prefectului și subprefectului județului, precum și a reprezentanților Biroului Electoral de Circumscripție. Marii absenți de la eveniment au fost chiar marii perdanți ai alegerilor parlamentare din Dâmbovița, adică „redistribuiții” de la ARD (Florin Popescu, Iulian Vladu, Ovidiu Isăilă) și de la PP-DD (Radu Popa). Dintre noii deputați și senatori de Dâmbovița au participat doar cei 11 parlamentari USL.

{GOOGLE_AD_BOX1}  

 

„Se vede voința electoratului”

Parlamentarilor de Dâmbovița le-au fost înmânate certificatele de către președintele Biroului Electoral Județean (BEJ), judecător Elena Ilie. Conducerea BEJ le-a mulțumit pentru colaborare aleșilor, le-a urat succes în activitate și în îndeplinirea promisiunilor din campania electorală.

„După o muncă de două luni și jumătate de activitate intensă, pe care numai cei care au fost implicați în mod deosebit au putut să o perceapă cât a fost de laborioasă, rezultatele activității noastre se văd și, dincolo de toate, se vede voința electoratului. În afară de cei opt deputați în Camera Deputaților și trei senatori în Senat, care erau prevăzuți potrivit legii, avem în plus trei deputați și un senator. (…)

În numele membrilor Biroului Electoral de Circumscripție, îi felicităm pentru rezultatul obținut, le dorim să aibă puterea de a duce la îndeplinire promisiunile pe care le-au făcut în campania electorală, astfel încât cei care și-au pus speranța în ei să vadă rezultatele activității lor. Știm că ceea ce și-au propus să facă nu este ușor de adus la îndeplinire, le trebuie mult curaj, multă tenacitate”, a declarat judecător Elena Ilie, președinte BEJ.

 

„Voi apela la toți parlamentarii de Dâmbovița,

interesul dezvoltării județului este al tuturor”

Pe sprijinul noilor parlamentari de Dâmbovița se bazează și președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, pentru rezolvarea problemelor apărute la nivel județean, pentru corectarea greșelilor legislative, în așa fel încât măsurile adoptate la nivel central să corespundă cu realitatea economică, socială și politică, pentru a asigura instaurarea unui climat de normalitate.

„Mă bucur foarte mult că avem o echipă foarte puternică. Îi rog să acorde Consiliului Județean în următorii 4 ani tot sprijinul necesar pentru a rezolva problemele dificile pe care le avem în județul Dâmbovița, începând cu crearea de locuri de muncă până la dezvoltarea infrastructurii, drum, apă, canal, școli, spital… Voi apela la toți parlamentarii de Dâmbovița, indiferent de culoarea lor politică, pentru că eu cred că interesul dezvoltării județului este al tuturor, nu neapărat atributul unei formațiuni politice sau alta.

Este de datoria noastră, a tuturor, să instaurăm un climat de normalitate politică, socială, să încercăm să adaptăm legislația la noile realități economice, sociale, politice și să corectăm lucrurile care sunt în neregulă, inclusiv în materie electorală. Eu cred că este de datoria noastră, a tuturor, să încercăm ca 4 ani de mandat să avem un rezultat cu totul deosebit și România să revină pe o direcție mai bună de dezvoltare”, a declarat Adrian Țuțuianu, președintele CJ Dâmbovița.

 

Echipa USL promite corectitudine, transparență,

respectarea legilor, instituțiilor și cetățenilor

Parlamentarii dâmbovițeni promit că vor respecta legile țării, instituțiile statului și vor pune în practică politicile benefice cetățenilor într-un mod corect și transparent.

„Îi respect pe toți cei din județul Dâmbovița, pe toți cei care ne-au votat, pe cei care au fost alături de noi, mă refer la instituțiile statului, la reprezentanții mass media. Le mulțumesc dâmbovițenilor și le spun că în ceea ce privește echipa USL-ului nu vom face altceva decât, într-un mod corect și transparent, să respectăm legile acestei țări, să respectăm instituțiile, să punem în practică politicile care sunt benefice cetățenilor. Am un mare respect față de toți cetățenii. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat Rovana Plumb, deputat de Dâmbovița.

 

 

Ana Maria Popescu || [email protected]