21.01.2022 00:18

Noi proiecte pe zona de mobilitate urbană!

Noi proiecte pe zona de mobilitate urbană!
Galerie foto

*Printre alte investiții care vor fi demarate în 2022, pe surse de finanțare europeană, administrația publică locală pregătește în acest an și extinderea rutelor exterioare ale municipiului Târgoviște. Acest proiect vine în continuarea celui de modernizare al transportului public în comun

 

Recent, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat noi proiecte pe zona de mobilitate urbană, pe fonduri europene, în municipiul Târgoviște! Printre alte investiții care vor fi demarate în 2022, pe surse de finanțare europeană, administrația publică locală pregătește în acest an și extinderea rutelor exterioare ale municipiului Târgoviște.

Acest proiect vine în continuarea celui de modernizare al transportului public în comun, aflat acum în derulare. Primarul a precizat că și pe aceste rute exterioare ale municipiului se va circula cu noile autobuze ecologice Mercedes-Benz Citaro Hybrid, care au fost achiziționate anul trecut de Primăria Târgoviște. De altfel, tot pe fonduri europene vor fi create  piste pentru bicicliști în oraș, dar și noi zone pietonale.

„Un proiect foarte importante, care vine ca o continuare a ceea ce realizăm acum pe zona de mobilitate urbană, și anume, extinderea traseelor pe rutele exterioare ale municipiului Târgoviște. Vorbesc despre traseele, care să poată fi acoperite de noile mijloace de transport public ecologice, achiziționate de către Primăria Municipiului Târgoviște, dar și pe mobilitate urbană, proiectul de creare a unor piste de biciclete în municipiul Târgoviște, zone pietonale și așa mai departe, toate acestea pe fonduri europene” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil