04.10.2021 00:14

Noi activități preventive anticorupție

Noi activități preventive anticorupție
Galerie foto

În perioada 27 septembrie – 1 octombrie 2021, ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița au interacționat cu cetățenii din municipiul Moreni, cărora le-au transmis informații preventive referitoare la competența Direcției Generale Anticorupție, infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-center anticorupție 0800.806.806.

Întâlnirile cu tematică anticorupție au vizat, deopotrivă, lucrători de poliție rutieră și lucrători de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Poliția Municipiului Moreni, lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Centrul de Prevenire a Criminalității Târgoviște, lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Biroului Siguranță Școlară, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi „Mircea cel Bătrân” al Județului Dâmbovița, precum și funcționari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I”  al Județului Dâmbovița.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul Campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I etic, M.A.I. integru!”,  fiind integrate „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul rutier”.

Cu acest prilej, au fost diseminate flyere cu tematică anticorupție cu mesajul „Abaterile pot fi semnalate la Call Center Anticorupție 0800.806.806.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.

Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call Center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa: [email protected] sau direct la sediul structurii județene.

 

Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița